In Ferentari, drogatii isi injecteaza doza de care au atata nevoie chiar in mijlocul strazii, in vreme ce autoritatile isi arata din nou limitele.

Reporterii Romania TV au realizat un material filmat cu camera ascunsa care arata ca inchiderea magazinelor de vise a fost doar o sperietura de moment pentru consumatorii de etnobotanice.

Chioscurile controlate de politisti dupa reportajul difuzat de Romania TV saptamana trecuta s-au redeschis. Vanzatorii sunt, insa, mult mai prudenti, oferind marfa doar clientilor fideli. Dupa ce isi cumpara drogurile, toxicomanii isi injecteaza doza in vazul tuturor, chiar langa magazin.

Degeaba incearca oamenii sa ii indeparteze din zona pe drogati pentru a-si feri proprii copii de asemenea imagini. Chiar si toxicomanii spun ca ar pleca, dar nu au unde. „Daca nu face centre de-alea de drogati, cum e afara… un azil de-ala in parc…”, spune un tanar care isi injecteaza doza in plina strada.

Echipa Romania TV a incercat sa informeze un echipaj de politie care patrula prin zona, dar oamenii legii au ignorat sesizarea. Politistii spun ca n-au solutii: drogatii sunt prea multi, iar magazinele de vise sunt legale.

„Efectiv n-avem ce sa le facem. Inclusiv sistemul de paza este legal acolo. In ziua in care dumneavoastra ati filmat a fost control de la Crima Organizata. Luam plicul cu substanta si o trimitem la analiza. Vine raspunsul inapoi: «Substantele sunt legale, nu intra in categoria substantelor de risc»”, spun cei de la sectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.