Cap Limpede

Sanatate

Raed Arafat dezvaluie cum se protejeaza impotriva noului coronavirus: „Virusul nu se ia de pe haina”

Secretarul de stat Raed Arafar a explicat cum se protejeaza pentru a nu se infecta cu coronavirus.

”Pantofii sunt scosi la intrare, ii tin in casa, in apartament, dar la intrare. Am scos hainele de afara. Am un gel pe baza de alcool pe care-l folosesc dupa ce ma spal pe maini. De regula, camasa si hainele merg la spalat. Oricum, virusul nu se ia de pe haina, decat daca cineva a stranutat pe tine. Chiar daca ajunge pe haine, tot o sa moara. Se ia mai ales de pe suprafete sau daca cineva a tusit sau stranutat spre tine. Se ia daca eu tusesc sau stranut in palma si pun mana pe o suprafata si peste cateva ore vine altcineva si pune mana pe respectiva suprafata apoi pune mana pe fata” a spus Raed Arafat, la Antena 3.

In Romania au fost confirmate, pana acum, 762 de infectii cu coronavirus. 79 dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost externati. Autoritatile fac apel la populatie sa se informeze doar din surse oficiale. in total, in Romania au murit 8 persoane infectate cu coronavirus.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104788").on("click", function(){ $(".com-click-id-104788").show(); $(".disqus-thread-104788").show(); $(".com-but-104788").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});