Acasă Stirile zilei PUTIN nu se joaca si arunca „BOMBA”: TRUPELE RUSESTI pot ajunge in...

PUTIN nu se joaca si arunca „BOMBA”: TRUPELE RUSESTI pot ajunge in doua zile la BUCURESTI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vladimir Putin nu se joaca si i-a transmis omologului sau ucrainean, Petro Porosenko, ca trupele rusesti pot ajunge in doua zile la Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti.

Liderul ucrainean l-a informat despre aceasta amenintare pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in timpul vizitei efectuate de acesta la Kiev vineri, adauga Sueddeutsche Zeitung, citat de Bloomberg.

„Daca vreau, trupele ruse pot sa ajunga in doua zile nu doar la Kiev, ci si la Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia sau Bucuresti”, i-ar fi spus Putin lui Porosenko, potrivit cotidianului german, care citeaza un document al Uniunii Europene.

Daca se va confirma, aceasta va fi prima amenintare explicita a liderului rus la adresa unor state membre ale Uniunii Europene si NATO.

Intrebat despre aceste informatii, purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a declarat:

„Nu comentez despre semne de psihoza in masa”.

Anterior, presedintele rus, Vladimir Putin, s-a laudat ca poate cuceri Kievul in „doua saptamani”, intr-o discutie prin telefon pe care a avut-o cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso.

Intr-un articol publicat la 1 septembrie de cotidianul italian La Repubblica, Jose Manuel Barroso a relatat ca Putin nu a vrut sa raspunda la intrebarile sale privind prezenta soldatilor rusi in Ucraina si s-a aratat amenintator:

„Daca vreau, iau Kievul in doua saptamani”.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos