Acasă Stirile zilei Stiinta Puntea dintre OAMENI si LUMEA NEVAZUTA! Ce a spus BABA VANGA despre...

Puntea dintre OAMENI si LUMEA NEVAZUTA! Ce a spus BABA VANGA despre NOUA ORDINE MONDIALA si TARA care va SALVA OMENIREA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

De Baba Vanga si profetiile ei a auzit mai toata lumea, ba chiar s-au scris si numeroase carti despre predictiile acesteia.

„Baba Vanga a fost un om minunat. Un om? Mai degraba o punte intre noi si lumea nevazuta, intre prezent si viitor. Femeia aceea simpla, din Petrici si Rupite, a atras mii si mii de vizitatori, oameni simpli si marimi, leaderi ai lumii. Tot ce a spus Vanga se implineste cu exactitate. Am citit mult despre ea, iar de cand traiesc aici, in Bulgaria, aflu si mai multe povesti adevarate. In Romania, am aflat despre Vanga dintr-o revista literara, unde se relata despre acest fenomen uman si despre cercetarile profesorului Lozanov, care a si creat Institutul de parapsihologie si sugestiologie de la Sofia. In Bulgaria, de cate ori am fost inainte de ’89, nu era om care sa nu fi mers la Vanga. El ori vreo ruda, vreun apropiat. Vanga a plecat pe curcubeu, dar ea a ramas si astazi o preocupare si o mare dragoste a bulgarilor. Se scriu carti, se monteaza videoclipuri, se culeg relatari. Si, mai ales, se asista la implinirea profetiilor acestei femei simple si bune, care avea acces direct la Tunelul timpului. Una din profetiile Vangai care vizeaza actualitatea, este relatia dintre bulgari si rusi, si despre aceasta voi relata mai jos. O alta face referire la un eveniment ce urmeaza sa se petreaca la Sofia. Va voi spune despre ce este vorba si va voi atasa o inregistrare TV. In rest, vedeti si dumneavoastra ce s-a implinit si ce inca nu din profetiile Babei Vanga”, spune Jeni Kostadinova, o buna cunoscatoare si o apropiata a Vangai Dimitrova care a scos volumul in limba rusa, intitulat „Vanga si Rusia”.

Trebuie spus si ca autoarea acestei carti facut o apropiere intre o afirmatie a lui Edgar Cayce si previziunea Vangai. Astfel, Cayce a spus:

„Datorita conservarii si dezvoltarii crestinismului in Rusia, lumea va fi salvata.” Iar Vanga a profetit:

„Bulgaria este sufletul iar Rusia – trupul. Acestea doua vor salva lumea.”

Care anume sint profetiile cu caracter politic facute de Vanga?

Iata cateva din profetiile Vangai, cuprinse in cartea semnata de Jeni Kostadinova:

– ne asteapta 1000 de ani de pace si prosperitate

– Bulgaria si Rusia vor salva lumea

Bulgaria e sufletul, Rusia – trupul. Impreuna vor salva lumea.

– Bulgaria e mama, Rusia e tatal intregii lumi slave. Cele doua popoare sint legate de veacuri si au o misiune comuna pe Pamant.

– Nu inchideti usa Rusiei – a spus Baba Vanga. Ea este intrare si iesire pentru Bulgaria (in sensul de solutie).

– De unde poate veni ajutorul pentru Bulgaria?

Respectati Rusia, a spus Baba Vanga, si nu va incredeti in americani. Nimic bun nu va asteapta de la acestia. Ajutor poate veni numai de la Rusia. Ea ne este mama. Ea ne-a ajutat si tot ea ne va ajuta iar.

– Binele sta inaintea noastra.

Bulgaria isi va reveni. Isi va reinnoi prietenia cu Rusia; va avea relatii si cu Turcia. Binele va veni.

– Republicile se vor reface

Si acum Rusia este mareata si intotdeauna ea va fi mareata. Tineti minte: republicile vor reveni in Rusia.

– Nu exista vreo forta care sa poata zdrobi Rusia. Rusia isi va deschide aripile si se va inalta. Rusia va deveni iarasi Marea Rusie.

– China, India si Rusia se vor apropia

Acum Rusia este numita Uniune (U.R.S.S.) dar tara Rusia se va intoarce si se va numi Rusia, ca pe vremea lui Serghei Radonejki. Superioritatea ei spirituala va fi recunoscuta de toti, inclusiv de America. Asta se va intampla peste 60 de ani. Inainte de asta, se vor apropia trei state: China, India si Rusia.

– Socialismul va reveni

Socialismul va reveni intr-o noua forma. Scrieti despre Marx, despre Lenin! Pentru ce va rusinati cu ei?! Invatatura lui Lenin e buna. Trebuie sa fie respectata.

– O noua invatatura spirituala va cuprinde lumea

O noua invatatura se va ivi in Rusia. Mai intai ea se va curata (clarifica) si apoi isi va incepe marsul prin lume.

– Vreau sa merg la Moscova

Asa de mult vreau, macar pentru o zi, macar pentru o ora, sa merg la Moscova! Sa ma plimb pe strazile ei, sa vad lumea adunata la catedrala… Si la Petersburg vreau sa merg…

– Piatra peste piatra nu va ramine in Siria

Oh, ce-o sa fie in Siria! E scris in Biblie. Saracii sirieni – va veni vremea cand piatra peste piatra nu va ramane in tara lor… Dar pana atunci mai este..

Sursa: obiectiv.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos