Acasă Sanatate Pune cap la cap cele 3 sisteme ale corpului si iti vei...

Pune cap la cap cele 3 sisteme ale corpului si iti vei REVITALIZA miraculos SANATATEA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Poate fi destul de dificil de pus cap la cap toate cele trei sisteme ale corpului dar tine cont ca o modalitate foarte buna de a aborda sanatatea este de sus in jos. In felul acesta nu te pierzi intr-o multitudine de detalii si-ti poti imbunatati sistematic sanatatea. Incepe acest proces prin imbunatatirea functionarii acestei trifecte pentru a obtine o sanatate exceptionala.

Sistemul digestiv

Sistemul digestiv este poarta catre sanatate. Orice ingerati prin cavitatea bucala va trebui sa fie prelucrat in tubul digestiv, si sta in capacitatea de digerare si asimilare a alimentelor, fapt esential pentru o buna sanatate intestinului. Daca acest proces esueaza in vreun fel, se va declansa un lant de reactii toxice care pot afecta sanatatea intestinalor si lent intoxica sangele si alte zone ale corpului.

Calitatea sistemului digestiv va afecta functionarea intregului organism, inclusiv ficatul, hormonii, inima si creierul. Acesta este motivul pentru care aceste probleme trebuie sa fie remediate, pentru ca sanatatea dvs.sa se imbunatatiasca in mod semnificativ. Aceasta incepe cu includerea in dieta a enzimelor si probioticelor din produsele ecologice si eliminarea oricaror alimente si bauturi care ar putea facilita sau incuraja dezvoltarea exagerata a Candidei.

Sistemul de detoxifiere

Sistemul nostru de detoxifiere este esential pentru a elimina in mod corespunzator orice agenti patogeni straini care nu au nici o utilizare in organism Fara acest sistem, acumularea de toxine ar creste rapid si in cele din urma organismul ar nu ar rezista din cauza excesului de toxicitate, ceea ce ar conduce la boli si moarte prematura.

Eliminarea toxinelor reprezinta una din cele doua conditii principale pentru a avea un corp sanatos.Este extrem de importanta intretinerea si optimizarea sistemului de detoxifiere. Aceasta include optimizarea digestiei, ajutarea ficatului, reglarea activitatii rinichilor, deschiderea porilor pielii, stimularea circulatiei limfatice, tehnici de respiratie corecta.Lucruri simple care te pot ajuta includ: cosumul de lamai, afine, chefir, nuca de cocos,practicarea saunei cu infrarosu, meditatia, etc..

 

Sistemul hormonal

Secretul pentru starea ta de spirit, energie, si somn se afla in starea de sanatate a sistemului hormonal. Acest sistem sensibil si dinamic este foarte usor de decompensat, si o data ce secretia unui hormon important se deregleaza, cu siguranta urmeaza si restul.
Nu exista nici o deficienta de hormon perturbator intiparit in stilul nostru de viata, dar vestea buna este ca multe dintre aceste perturbari pot fi eliminate.
Este important sa acorzi o mare atentie glandelor suprarenale si tiroidei, deoarece acesti doi hormoni guverneaza aproape intregul sistem hormonal, si ambii sunt atacati de catre diferiti factori fizici si de mediu.
Printre factorii care provoaca perturbari hormonale se numara: cafeaua, alcoolul, malnutritiA, xenoextrogenii, somnul necorespunzator, stress-ul,campurile electromagnetice (EMF) si protectia solara. Evitarea si remedierea fiecarui factor sus mentionat reprezinta un pas urias pentru buna functionare a hormonilor.
De asemenea, este important de stiut ca aceste sisteme sunt strans legate intre ele, imbunatatirea functionarii unuia va influenta pozitiv si functionarea celorlate. Concentrati-va in primul rand asupra starii de sanatate a sistemului digestiv si in timpul acestui proces, se vor imbunatati atat functia hepatica cat si cea hormonala. . Gestionati pe rand 3 sisteme si veti beneficia de o imbunatatire a sanatatii.

Surse: suntsanatos.ronaturalnews.com