Eficienta presopuncturii este de necontestat. Aceasta stiinta a fost folosita inca de acum cateva mii de ani pentru a trata o multime de afectiuni. Citeste in continuare pentru a afla cum poti sa faci la fel.

Degetul mare

Acest deget regleaza splina si stomacul, precum si depresia si anxietatea. Deci, daca simti stres emotional sau daca ai dureri de stomac, dureri de cap sau probleme de piele, apasa pe varful degetului mare pentru a aduce echilibru.

Degetul aratator

Daca ai probleme cu vezica urinara si cu rinichii, acest punct te va ajuta in acest sens. De asemenea, te poate ajuta sa faci fata dezamagirilor, fricii si confuziei. Prin apasarea acestui punct poti scapa de dureri de dinti, de durerile musculare, de problemele la spate si de arsurile la stomac.

Degetul mijlociu

Acest punct regleaza vezica biliara si ficatul. Daca ai probleme cu temperamentul sau te simti iritat sau indecisiv, apasand acest punct poti sa-ti imbunatatesti starea de spirit. De asemenea, te va ajuta sa-ti imbunatatesti vederea si circulatia sanguina, sa usurezi durerea cauzata de crampe musculare si migrene.

Degetul inelar

Apasand acest punct putem stimula functia colonului si a plamanilor. De asemenea,  poate imbunatati emotiile, cum ar fi frica de respingere si negativitatea. Oamenii care au probleme digestive, afectiuni ale pielii sau respiratorii, cum ar fi astm, pot rezolva problema apasand acest punct.

Degetul mic

Acest punct reglementeaza inima si intestinul subtire. Cand te simti nervos, ingrijorat sau nesigur, increderea in tine se poate imbunatati prin apasarea acestui punct. Prin apasarea acestui punct se pot rezolva, de asemenea, problemele legate de oase, problemele cardiace, durerile in gat si balonarea.

Baza degetului

Apasand acest punct poti rezolva problemele cu tusea, cu afectiunile respiratorii si cu problemele tiroidei.

Centrul palmei

Acest punct regleaza stomacul. Apasarea acestui punct te va ajuta sa alini durerea abdominala sau suferinta digestiva.

Partea carnoasa a palmei

Aceasta zona este responsabila de functia endocrina si cardiovasculara. Acest punct te poate ajuta sa reglezi problemele cardiace si sa echilibrezi hormonii.

Exteriorul palmei

Apasarea acestui punct rezolva problemele legate de apendice si te poate ajuta sa controlezi nivelurile de zahar.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.