Acasă Utile Punctele de pe corp care te-ar putea ajuta sa iti reechilibrezi nivelurile...

Punctele de pe corp care te-ar putea ajuta sa iti reechilibrezi nivelurile de energie! Chinezii le folosesc din cele mai vechi timpuri

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

2. Cele doua puncte de sub clavicula – restabilirea directiei energetice

Ca sa le identifici, gaseste micile „depresiuni” (adancituri) de sub clavicula. Masajul acestor doua puncte, in combinatie cu exercitiile de respiratie, te va ajuta sa distribui energia prin toate meridianele organismului. Vei observa ca te vei simti imediat plin de viata.

3. Timusul – energia vietii

Potrivit specialistilor in medicina alternativa, timusul este glanda care controleaza asa-numita „energie a vietii”. Aceasta se afla chiar in mijlocul pieptului si joaca un rol-cheie in starea sistemului imunitar. Iti amintesti cum simpaticul personaj Tarzan se umplea de energie dupa ce se lovea in piept? Ei bine, nimic nu e intamplator! Stimularea acestei zone te ajuta sa reglezi mecanismele organismului si sa il ajuti sa lupte impotriva factorilor nocivi.

4. Punctele neurolimfatice ale splinei – eliminarea toxinelor

Aceste puncte fac parte din sistemul limfatic, cel care ajuta organismul sa se curete de toxine. Le gasesti intre coasta a saptea si a opta, imediat sub stern. Masajul celor doua puncte ajuta in lupta impotriva infectiilor, in reglarea hormonala, reducerea nivelului de stres si metabolizarea mancarii. Atentie: cu exceptia timusului, trebuie sa apesi punctele simultan, pe ambele parti (stanga si dreapta) ale corpului. Pentru a obtine rezultate optime, repeta exercitiile de mai multe ori pe zi si de fiecare data cand te simti lipsit de energie. Doar cateva repetitii nu sunt suficiente.

Sursa: desprespa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentDin secretele gospodinelor! Cum se prepara cea mai gustoasa zacusca de vinete! Sarbii si bulgarii o adora
Articolul următorCea mai ieftina metoda de a scapa de durerea de cap! Dureaza doar doua minute! Video