Jurnalistul Radu Moraru lanseaza o provocare care umileste intreaga clasa politica: Aveti curaj sa ne facem singuri autostrada Comarnic-Brasov?

Am inteles, dupa 23 de ani de presa si dupa ce am “cheltuit” deja 25 de ani din cei mai frumosi ani din viata in Romania, ca DOAR NOI NE PUTEM LUA TARA INAPOI ! Nici politicienii, nici macar un personaj politic providential nu vor putea sa ne dea Romania ca pe “o tara ca afara”!

Am propus, intr-una din emisiunile NASUL din studioul ALPIN din Poiana Brasov, sa ne facem singuri AUTOSTRADA dintre Comarnic si Brasov. Exact asa cum am infiintat Televiziunea Libera, NASUL TV, prin SUBSCRIPTIE PUBLICA! “Dati un leu pentru Ateneu!”

Propunerea mea a prins radacini! M-au sunat oameni de inalta tinuta, oameni importanti de afaceri au declarat ca vor sa cumpere actiuni, oameni obisnuiti mi-au scris mailuri prin care se angajeaza sa cumpere actiuni si chiar am primit un semnal de la o banca importanta a Romaniei.

In fapt, cei 58 de km de autostrada ar costa maxim 1 MILIARD DE EURO, si nu 8,5 MILIARDE cit ne propune onerosul guvern Ponta!

Eu pun pariu ca impreuna vom reusi, sintem citeva milioane de romani care nu mai suportam sa fim umiliti de un STAT MAFIOT si IMPOTENT care nu reuseste, de 25 de ani, sa opreasca CARNAGIUL de pe DN1, un STAT CORUPT care ne pune nervii la incercare si ne fura banii din buzunare la fiecare deplasare pe Valea Prahovei!

Va propun, dragi romani, o perioada de citeva luni de promovare a acestui PROIECT NATIONAL, pina la 31 MAI 2015. Apoi, de la 1 IUNIE ( de ziua copiiilor nostri, mostenitorii acestui proiect national), timp de 7 luni, pina la 31 DECEMBRIE 2015, sa urmeze perioada de subscriptie, cumpararea de actiuni.

Propun ca 1 ACTIUNE sa coste 100 LEI, exact banii pe care ii pierde rezervorul unei masini, intr-un singur week-end, din cauza traficului blocat pe cei 58 de km! Ginditi-va cite week-end-uri de cosmar aveti!

Din studiile pe care le-am facut, am identificat potentialii cumparatori de actiuni la AUTOSTRADA NOASTRA:

1. Cel putin 4 MILIOANE de soferi romani care, anual, tranziteaza acest tronson de 58 de km! Nu doar o singura data!!! Sint convins ca fiecare va cumpara cel putin O ACTIUNE, pe care sa o puna in rama in sufragerie, pentru a da peste bot intregii clase politice din ultimii 25 de ani! Estimez un minim de 800 MILIOANE LEI !

2. Ii astept apoi pe toti transportatorii romani, cu miile lor de tiruri care sint obligate sa mearga pe cai ocolitoare, mai lungi si mai proaste, sa vina alaturi de noi si, doar din economiile pe care le vor face, sa cumpere macar 20 ACTIUNI / TIR! Estimez un minim de 400 MILIOANE LEI !

3. Astept BANCILE din Romania sa investeasca intr-o afacere sigura si profitabila, mai ales ca stau pe bani multi si nu au cui sa ii imprumute, romanii sint deja indatorati iar firmele romanesti nu mai pot lua credite. Estimez ca cel putin 5 banci se vor implica. Estimez un minim de 1 MILIARD LEI !

4. Exista foarte multi romani care au bani albi in bancile din strainatate si care se tem ca ori vor fi taxati (si nu vor mai primi dobinzi) ori vor avea restrictii pe cont (de genul “ai voie sa retragi doar 1000 de euro pe luna”), ori ca banii lor vor fi confiscati de catre guvernele acelor tari ( vezi cazul Cipru). Din estimarile mele si aici vom avea cel putin 1 MILIARD LEI !

5. In sfirsit, vom avea o categorie de investitori profesionisti, din toata lumea, care vor vedea aceasta oportunitate si estimez ca cel putin 2 MILIARDE LEI vor veni din aceasta “zona”!

Ca sa nu mai vorbim de sprijinul de care ne vom bucura din partea autoritatilor locale, Comarnic-Sinaia-Busteni-Azuga-Predeal-Brasov-Risnov-Cristian-Ghimbav, care vor mobiliza toate micro-intreprinderile locale si zonale (citeva mii), direct interesate in cresterea potentialului de dezvoltare a ZONEI. Estimez si aici un minim de 400 MILIOANE LEI !

Repet, toata investitia in AUTOSTRADA Comarnic-Brasov se face din economiile si profiturile pe care romanii si companiile din zona le fac intr-un singur an, ba chiar nici macar atit!

5.600.000.000 LEI !!! Adica mult peste 1 MILIARD DE EURO necesar pentru AUTOSTRADA care va aduce Romaniei viata, bunastare si profituri de miliarde de euro! Distanta Bucuresti -Brasov va putea fi parcursa in doar 85 de minute, regulamentar!!!

Credeti ca sint nebun?! Ginditi-va ca, impreuna, asa cum am construit Televiziunea Libera, cu toate greselile ei, putem impreuna sa construim AUTOSTRADA LIBERA ! NASUL TV a avut multi adversari si totusi a rezistat, oare CINE SE VA OPUNE PROIECTULUI NOSTRU?! Va spun eu, nimeni!

Vom construi acest FOND si vom obliga Guvernul sa organizeze cea mai transparenta licitatie publica pentru constructia AUTOSTRAZII Comarnic-Brasov! Si NIMENI nu va avea “curajul” sa fure din banii MILIOANELOR DE ACTIONARI ! La prima JECMANEALA iesim in strada, milioane, si ii facem praf pe HOTI!

Sursa: nasul.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.