O armată de jurnaliști au fost mobilizați în a doua zi de Paște la Teatrul Național de la Universitate, pentru a transmite despre studentul care protesta în pielea goală, sus pe macara.

 

Transmisiile banale din a doua zi de Paște despre românii care se înghesuie la cumpărături sau la grătare prin păduri au fost întrerupte de un news alert.

Un tânăr s-a apucat să protesteze sus pe macara, la circa 30 de metri înălțime, cerând renunțarea la mașini pentru a reduce poluarea.

În momentul când au apărut televiziunile șcu carele de transmisie, studentul și-a dat jos hainele și a început să protesteze în pielea goală spre deliciul celor care s-au adunat la Universitate să-l vadă.

Preț de mai bine de patru ore, ochii celor curioși dar și aparatele de filmat și camerele video erau ațintite către protestatarul în pielea goală.

Acesta cânta de zor și ridica mânine în aer făcând spectacol la 30 de metri înălțime. În jurul orei 17.30, studentul dezbrăcat a fost convins să se dea jos de către reportera Realitatea TV Andreea Anghel.

Toate televiziunile au tăbărât pe el în momentul când a fost adus de autorități la sol pentru a-l băga în ambulanță. La fel ca un mare star, studentul, înconjurat de polițiști și camere de filmat, a răsouns la întrebările jurnaliștilor.

Pentru o zi, studentul de la Arhitectură a fost vedetă națională. Însă pentru gestul său riscă o amendă pentru tulburarea liniștii publice.

C.M.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.