Acasă Politic PROTEST in PARLAMENTUL ROMANIEI: Un deputat anunta ca intra in greva foamei!

PROTEST in PARLAMENTUL ROMANIEI: Un deputat anunta ca intra in greva foamei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul de diaspora Aurelian Mihai, fost membru PPDD, a anuntat in Parlament ca incepe greva foamei pana la rezolvarea problemelor romanilor din diaspora.

La inceputul sedintei plenului, Aurelian Mihai a vorbit de la tribuna despre situatia romanilor din diaspora, el acuzand ca statul roman nu face nimic pentru acestia.

”Va transmit nemultumirile lor, romani care traiesc de ani de zile in comunitatile romanesti in afara granitelor tarii, fie ca discutam despre taxele consulare ridicate, fie ca discutam despre taxele de functionare”, a spus Aurelian Mihai.

El a fost intrerupt de presedintele de sedinta, Miron Mitrea, care a aratat ca sedinta nu este dedicata declaratiilor politice.

”Imi exprim aceasta nemultumire, iar pana la inceputul rezolvarii acestor probleme existente in diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat de diaspora, declar inceputul grevei foamei aici, in Parlamentul Romaniei. Va multumesc!”, a continuat Aurelian Mihai.

”Si eu va multumesc! Succes!”, i-a urat Miron Mitrea, dupa care deputatii au inceput dezbaterea proiectelor aflate pe ordinea de zi.

Sursa: mediafax.ro