Acasă Politic Propunerea lui Ponta pentru Ministerul Bugetului: Darius Valcov, sotul Laviniei Sandru!

Propunerea lui Ponta pentru Ministerul Bugetului: Darius Valcov, sotul Laviniei Sandru!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Senatorul PSD Darius Valcov, Propunerea premierului Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului este senatorul PSD Darius Valcov, sotul Laviniei Sandru.

Valcov are varsta de 37 de ani si este casatorit, din 2005, cu fosta deputata si presedinte al PIN, Lavinia sandru, actualmente realizatoare tv. Cei doi au impreuna un copil.

Nasul de cununie al celor doi este fostul consilier politic Cozmin Gusa.

Valcov este doar din 2012 membru al PSD, el fiind din 2000 membru al PD, ulterior PDL si presedinte al filialei PDL Olt.

intre 2004 si 2012, cat a activat in PD, devenit PDL, Valcov a fost primar al municipiului Slatina, ales in doua mandate consecutive.

in prezent,Valcov este senator PSD si presedintele Comisiei pentru administratie publica si organizarea teritoriului din Senat. El a fost si presedintele Comisiei speciale comune pentru Rosia Montana.

in ceea ce priveste studiile, Valcov detine titlul de doctor in economie, acordat de ASE. El este licentiat atat in Drept, la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti, cat si in Economie, la ASE.

intre 2000 si 2004 Valcov a lucrat ca director general al sucursalei din Slatina a Bancii Populare Romane pentru Dezvolare, iar in 2004 a fost director economic al SC Octogon SRL.

Valcov cunoaste engleza si franceza.

Darius Valcov nu are in proprietate terenuri si nici cladiri, conform ultimei declaratii de avere depuse la Senat.

El detine un autoturism Jeep Wrangler pe care l-a cumparat in 2014 de Lavinia sandru si are in proprietate bijuterii si obiecte de arta in valoare de 62.000 de lei.

Valcov a trecut in declaratia de avere un cont curent deschis la BCR pe numele Laviniei sandru in 2009 in valoare de 155.000 lei. Tot Lavinia sandru este cea care detine actiuni, in calitate de asociat, la firma Loyal Leasing in valoare de 25.000 lei si a acordat un imprumut in nume personal acestei firme in suma de 90.000 lei.

Valcov nu are datorii.

El are un venit anual de 64.512 lei reprezentand indemnizatia sa de senator.

Sotia sa, Lavinia sandru, a obtinut venituri de 4.368 lei de la Aldaco Film, ca director general, dar si alte venituri reprezentand drepturi de autor in valoare totala de 69.500 lei de la Casa Artelor Sector 3, Asociatia Profamilie, Pakiss Brand sau Centrul Cultual European Sector 6.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos