In fiecare zi aud pe cineva care isi doreste o viata mai buna, pe cineva care vrea sa slabeasca, pe cineva care vrea sa fie iubit sau sa fie mai sanatos dar se vede ca nu face nimic in acest sens. Nu fii dintre cei care doar se plang fara incetare si fa ceva pentru a-ti imbunatati viata. Incepe sa te iubesti pe tine si te vor iubi si cei din jur… urmeaza acest program de 28 de zile si vei realiza cum viata se va imbunatati simtitor. Totul depinde de tine!

Ziua 1

Incepe-ti ziua oferindu-ti dragoste tie mai intai. Nu, nu te sfatuim sa fii egoist, te sfatuim sa te iubesti pe tine insuti. Atunci cand decizi sa te iubesti pe tine insuti, reusesti sa-i permiti iubirii care se afla deja in interiorul tau, sa se exteriorizeze, iar in consecinta, Universul iti va raspunde cu aceasi dragoste. De aceea se spune ca nu poti sa iubesti pe nimeni decat in cazul in care reusesti sa te iubesti pe tine insuti.

Ziua 2
Ziua a doua a programului implica alegerea aspectelor din viata ta pe care ti-ai dori sa le schimbi. Astfel, este necesar sa petreci cateva ceasuri pentru a reflecta profund asupra tuturor aspectelor vietii tale si pentru a indentifica aspectele care au nevoie de o reviziuire. Aspectele generale sunt cariera, relatiile, sanatatea, bunastarea, situatia financiara, spiritualitatea. Ce ai schimba?

Ziua 3
Astazi ne vom ajuta de Legea Atractie pentru a construi viata pe care ne-o dorim. Fii constient de energia pe care o emani in Univers prin intermediul gandurilor, actiunilor si cuvintelor tale.

Ziua 4
Identifica-ti dorintele. Pe o foaie de hartie asterne-ti toate dorintele interioare, toate visele, toate aspiratiile personale. Esti cu adevarat demn si meriti sa realizezi tot ceea ce-ti propui. Daca nu ti-ar fi frica, ce ai face?
CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.