Acasă Stirile zilei Retail Profi deschide magazine noi în Lugoj și Zalău

Profi deschide magazine noi în Lugoj și Zalău

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lantul de retail modern PROFI isi continua extinderea intensiva prin deschiderea primului sau magazin din Zalau si a celui de al doilea din Lugoj, reteaua ajungand sa numere astfel 115 unitati.

Locuitorii Zalaului gasesc de acum la parterul blocului Perla de pe bulevardul Mihai Viteazu cele 6000 produse care alcatuiesc gama PROFI. Magazinul masoara 444 de m.p., avand o sala de vanzari de 298 m.p.

In ce priveste magazinul din Lugoj, si acesta este amplasat in centrul orasului, pe strada Al.Mocioni nr. 15, cu o suprafata totala de 770 m.p. si o sala de vanzari de 426 m.p. Acesta este al doilea magazin PROFI din oras.

Atat maine, cat si poimaine, primii 100 de cumparatori care viziteaza aceste magazine vor primi pungi gratuite cu produse PROXI, marca proprie a magazinelor, precum si alte promotii.

Planurile de extindere pentru acest an anuntate de lant vizand deschiderea altor aproape 30 de magazine si inchiderea a 3-4 unitati nerentabile.
Profi a avut anul trecut cu o cifra de afaceri de 214,5 milioane de euro, cu 29% mai mult decat in 2010.

Lantul de magazine Profi este controlat de fondul polonez de investitii Enterprise Investors, care a cumparat in toamna lui 2009 reteaua cu 66 de milioane de euro, cand aceasta numara 67 de magazine.