Acasă Stirile zilei Stiinta PROFETUL care a prevazut Razboaiele Mondiale! PICTURILE sale se vand pe zeci...

PROFETUL care a prevazut Razboaiele Mondiale! PICTURILE sale se vand pe zeci de milioane de dolari!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marele pictor rus, Wassily Kandinsky a prevazut cele doua razboaie mondiale care au zdruncinat omenirea din telemii.

Wassily Kandinsky, pictor apropiat curentelor spiritualiste din secolul 20, cum ar fi teosofia si alte forme de filosofie New Age, a pictat in anii de dinaintea Primului Razboi Mondial o serie de Compozitii in care a descris ravagiile cataclismelor care vor lovi Planeta.

O parte dintre Compozitiile lui Wassily Kandinsky s-au pierdut sau au fost pastrate doar in fotografii alb-negru, insa imaginile razboaielor devastatoare au ramas ca o premonitie greu de explicat rational.

Wassily Kandinsky Considerat unul dintre cei mai importanti artisti ai secolului al XX-lea, alaturi de Pablo Picasso si Henri Matisse, Wassily Kandinsky a fost fondatorul artei abstracte: el este in general considerat ca fiind autorul primei picturi non-figurative din istoria artei moderne, o acuarela realizata in 1910, despre care criticii din epoca au spus ca era „abstracta”.

Wassily Kandinsky Potrivit publicatiei britanice The Independent, Wassily Kandinsky a fost primul artist care a creat opere pur abstracte, folosind culorile ca forma de exprimare a emotiilor, asemanand adeseori procesul de realizare a unui tablou cu activitatea de compunere a unor partituri muzicale.

Citeste despre biografia marelui profet pe PAGINA URMATOARE!]

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos