Parintele Justin Parvu vorbeste intr-un interviu despre Romania de azi care nu mai exista decat cu numele, si nu numai Romania, de altfel.

 

Realitatea popoarelor nu mai este controlata de ele insele, ci ele sunt conduse de centrul european. Nu se poate vorbi despre o Romanie libera pentru ca guvernul Romaniei este condus de marile puteri care stau ascunse in spatele Uniunii Europene sau al altor uniuni internationale.

Democratia nu exista in rea¬litate, ea este numai in aparenta si ne da noua impresia ca suntem liberi. Realitatea este doar in mainile Comite¬tului Central care dirijeaza toata viata popoarelor. Este o evidenta inabusire a vointei popoarelor si o tendinta evidenta de amestecare a neamurilor, ca oamenii sa nu isi mai recunoasca mai intai identitatea ca neam, iar mai apoi identitatea ca om, creatie a lui Dumnezeu. …Natiunile, la ora actuala, sunt descompuse.

Toti se tem, si Europa si Moscova de o Romanie unita. De aceea se si introduc fel si fel de diversiuni intre romani pentru a nu se putea coagula ceva trainic, special pentru a mentine si accentua dezbinarea. Toti au nevoie sa fure bunurile si pamanturile Romaniei bogate. Si unii si altii au interes sa foloseasca tara noastra pentru un eventual front aici intre cele doua puteri. De altfel s-a ajuns la un punct foarte inaintat al globalizarii. La ora actuala putem spune ca Europa este o moscovie peste tot, comunism.

Noi, romanii, am fost tot timpul un piept si spada puternica de aparare a Occidentului de-a lungul istoriei.Carpatii acestia au fost ziduri de fier ce au pus stavila tuturor celor ce doreau sa cotropeasca Europa.

Dar Occidentul a stiut mai degraba sa profite de pe urma noastra si niciodata nu ne-au fost recunoscatori, iar acum se intreaba ironic oare de ce a ajuns romanul sa cerseasca? Mai e si vina conducatorilor nostri si partidelor romanesti care s-au mancat intre ele si s-au inghesuit care mai de care sa tradeze mai repede si sa primeasca sustinere din partea marilor puteri. Dar toata aceasta situatie si obisnuinta in a trada nu a facut decat sa slabeasca rezistenta si bogatia tarii.

Continuarea pe pagina urmatoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.