Acasă Timp liber Spiritualitate Profetiile infioratoare facute de Arsenie Boca inainte de a muri! „O sa...

Profetiile infioratoare facute de Arsenie Boca inainte de a muri! „O sa se manance carne de om si se va bea sange de om!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Arsenie Boca a fost unul din cei mai mai mari duhovnici ai Romaniei, iar profetiile sale sunt cutremuratoare. Sfantul Ardealului aduna saptamanal mii de pelerini la Prislop, iar BOR se gandeste la canonizarea sa. Vezi care sunt cele mai importante trei profetii ale lui Arsenie Boca.

1. „Vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele“

„Vine timpul, si e foarte aproape, cand toti preotii vor repara bisericile, iar altii vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele. Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii, care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va disparea, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta. Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui. Cine are minte sa ia aminte”.

Astfel, Arsenie Boca a prezis un timp al decaderii credintei, cand bisericile nu vor mai fi umplute de credinciosi, ci parasite. Totodata, parintele precizeaza ca omul e liber sa decida daca vrea sau nu sa se mantuiasca, noteaza Observator.tv.

2. Necazuri mai mari ca muntii

„Vor veni necazuri mai mari decat Muntii Fagarasului. Ne-om duce la Muntii Fagarasului si la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista («Atunci vor incepe sa spuna muntilor: Cadeti peste noi!, si dealurilor: Acoperiti-ne!» ) si ne-om duce la morminte sa iasa afara mortii si sa intram noi de vii ca nu mai putem rezista”.

Arsenie Boca a anticipat faptul ca omenirea va fi coplesita de necazuri extraordinare, multe cauzate de urgia naturii: cutremure, caderi de teren.

3. „Se va manca carne de om si se va bea sange de om”

„Toate aceste semne ni le-a prorocit parintele Arsenie prin anul 1945-1946 si ne-a citit [talmacit] din Biblie de la Apocalipsa ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane. Parintele ne-a spus: „Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”.

Una dintre cele mai cutremuratoare profetii e cea care anunta un timp al canibalismului, cand omul va deveni hrana pentru om.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos