Acasă Timp liber Spiritualitate Profetia parintelui Arsenie Boca pentru Presedinte! Veti muri intr-o zi de mare...

Profetia parintelui Arsenie Boca pentru Presedinte! Veti muri intr-o zi de mare sarbatoare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In discutiile cu apropiati ai sai, Arsenie Boca a prezis de mai multe ori moartea lui Nicolae Ceausescu si a sotiei sale, dar si varsare de sange de la revolutie. Parintele Arsenie Boca este considerat unul dintre marii profeti ai secolului trecut in tara noasta iar reputatia lui a ajuns atat de departe incat, se pare ca a fost chemat chiar de familia Ceausescu pentru a le spune ce urmeaza sa se intampla, scrie hotnews.ro.

In cartile scrise de apropiati ai parintelui Arsenie Boca sau in relatarile unor apropiati ai acestuia apar mai multe mentiuni ale cuplului Nicolae si Elena Ceausescu precum si previziuni referitoare la revolutia din 1989, desi calugarul a incetat din viata cu o luna inainte de izbucnirea acesteia.

Potrivit relatarii nepoatei duhovnicului, Zoe Daian, Parintele Arsenie a fost dus la Ceausescu, care l-a intrebat: „Hai, popo, am auzit ca tu prezici soarta unui om. De mine ce stii?”. Si Arsenie i-a spus: „Intr-o zi de mare sarbatoare veti fi omorati amandoi”.

De asemenea, un satean din Lisa, Serban Alexe, care a participat la inmormantarea parintelui Arsenie Boca de la Prislop povesteste ca „am auzit pe unii ca i-ar fi spus parintele lui Ceausescu: „Dupa o luna de zile dupa ce mor eu, mori si tu”. Asa s-a intamplat”.

 

Parintele Arsenie Boca a incetat din viata pe 28 noiembrie 1989, iar unele persoane sustin ca acesta a fost schingiuit de Securitate si ca inainte de a muri a zis: „Spuneti-i lui Ceausescu ca nu mai apuca Craciunul”.

In cartea „Noi marturii despre parintele Arsenie Boca”, unul dintre cei intervievati de autori, Matei Biliboaca a povestit cum Arsenie Boca i-a povestit cum va scapa Romania de comunism: „Mai, hai sa-ti spun ceva ca stiu ca tu nu ma spui la nimeni. Hai sa-ti spun cum se va descotorosi Romania de comunism. Toate celelalte tari comuniste vor face pasnic trecerea de putere de la comunism la capitalism, ca si cand dai camasa de pe tine si iei alta camasa. Numai Romania va face trecerea prin varsare de sange si vor muri multi”. L-am intrebat pe parintele daca voi muri si eu. Atunci, sfintia sa s-a asezat catre rasarit, cu mainile impreunate, ca si cand s-ar fi rugat. A stat asa, cu fata spre cer, vreo 15 minute. Mi-a spus apoi ca nu voi muri la Revolutie, dar ca „asta” va muri in ziua de Craciun. L-am intrebat care asta. „Asta, ma. Care ziceti voi ca nu vi-l mai schimba Dumnezeu”. Am intrebat incet: „Ceausescu, parinte?”. „Da, ma, asta. Si voi muri si eu cu vreo trei saptamani inaintea lui”, povestea Matei Biliboaca.