Nostradamus a prezis evenimentele din Ucraina, iar acum un grup de cercetatori rusi si francezi au descifrat intr-o cheie noua catrenele lui Nostradamus, scrie Sanovnik.

A devenit clar ca, in catrenele sale, se vorbeste despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pamanturile aflate la nord de Marea Neagra, care vor fi insotite de multa violenta. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-al treiela razboi mondial.

Conform cuvintelor profetului, in acest razboi, Europa va fi nimicita. In conflict va fi folosita pe post de arma letala o noua arma biologica. Aceasta va contine o noua forma de ciuma, necunoscuta pana acum.

Cand Nostradamus facea aceste predictii, Crimeea se afla inca sub stapanirea Imperiului Otoman. Crimeea a fost inchinata Portii Inalte intre 1447-1774. Dupa aceasta perioada, intra sub influenta rusa, eveniment prezis de proroc.

Cercetatorii francezi care descifreaza catrenele lui Nostradamus spun ca in pamanturile Crimeii se ascunde o energie puternica de origine extraterestra. Aceasta este cauza evenimentelor din Peninsula Crimeea si va conduce la izbucnirea unui nou razboi mondial. Puterea energiei este atat de mare incat va afecta toata lumea si va intuneca constiinta oamenilor.

Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este si ucraineanul Alexander Lazarev. El spune ca in al treilea razboi mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Pana in 2016, populatia Europei va fi redusa la minimum. Putinii supravietuitori vor suferi de diferite boli. Sfarsitul razboiului va fi in 2025, crede el.

Sursa: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.