Acasă Stirile zilei Stiinta PROFETIA INFIORATOARE a maicii Veronica: „Focul il trimit pe acest Pamant”!

PROFETIA INFIORATOARE a maicii Veronica: „Focul il trimit pe acest Pamant”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Maica Veronica Gurau de la Manastirea Vladimiresti ajunsese in 1949 sa fie recunoscuta de catre insusi patriarhul Justinian drept un important reper spiritual pentru puritatea sufletului sau.

Maica Veronica este considerata una din cele mai importante personaje din istoria recenta a ortodoxismului. Alaturi de Arsenie Boca, parintele Cleopa sau parintele Justin maica Veronica a facut numeroase profetii. Inca de la o varsta frageda maicutei i s-a aratat Maica Domnului.

„- Nu pot sa mai rabd! Focul il trimit pe acest pamant! Deodata apare in partea dreapta a Mantuitorului, Sfanta Fecioara, Maica Domnului, inconjurata de o lumina, imbracata-n negru, cu o naframa neagra lasata pe cap, de nu se vedeau ochii de lacrimile ce-i curgeau pe obraz, sta cu mainile inclestate si se ruga catre Mantuitorul. Vad pe Mantiutorul ca intoarce capul catre Dansa si zice:

– De ce mama plangi? Si n-a raspuns nimic Sfanta Fecioara. Si iarasi o intreaba:

– Pentru ce mama plangi? Atunci am auzit un glas plin de durere zicand:

– Plang, Fiul meu, ca sa-i ierti si de asta data!

– Nu pot mama sa-i mai iert! Caci au facut pacate mari, strigatoare la cer, nu mai indrazni si de asta data sa ma opresti! Atunci Maicuta Domnului cu lacrimi in ochi curgand la vale pe obraz si framantandu-si mainile Ii zice:

– Iarta-i, Fiul meu, si de asta data! Apoi Mantuitorul ii zice:

– Le-am dat timpuri bune, dar ei tot rai, le-am dat seceta, ei tot rai, le-am facut minuni, ei nu vor sa creada, le-am dat pagube, ei nu vor sa se intoarca. Iata, pe tine ca pe o mama te ascult, dar ca un Dumnezeu n-as putea sa te mai ascult”.

Manastirea de la Vladimiresti s-a facut la indemnul Domnului

Constructia manastirii Vladimiresti a fost facuta tot pe baza de vedenii dumnezeiesti. In vedenia din ziua de 21 august 1938, din mana Mantuitorului iese o lumina puternica care intra-n pamant, spunandu-i:

„Aici sa fie altarul meu, aici sa ridicati o manastire in cinstea Maicii mele. Sa fie un schit cat de sarac de maici, dar numai de fecioare. Aceasta manastire sa poarte numele Maicii Mele, ca daca n-ar fi fost Maica Mea sa se roage pentru voi, de mult v-as fi pierdut!”

Maicuta Veronica (Vasilica Gurau, n. 26 august 1922, com. Tudor Vladimirescu, jud. Galati – d. 14 septembrie 2005, Manastirea Vladimiresti) este intemeietoarea si stareta Manastirii Vladimiresti (1940-1955 si 1990-2005) si autoarea a mai multor scrieri. A fost, ca si alti calugari si maici, prigonita de sistemul comunist si inchisa in inchisorile de la Jilava si Miercurea Ciuc.

Maicuta si-a condus viata si activitatea dupa Vedeniile pe care le-a avut tot timpul vietii, despre care a scris in cartile sale. Prima vedenie a avut loc pe 22 octombrie 1937 – citam din scrierile Maicutei:

“Pe cand culegeam la papusoi, a venit bunul Dumnezeu sa se coboare pe pamantul nostru, inconjurat de o luminã minunata si slavita, aratandu-se in fata unui putregai ca mine, dezvaluindu-si iubirea ce o are pentru neamul omenesc si pentru cel din care ma trag eu, dandu-mi porunca sa spun lumii sa se pocaiasca, marturisind Cuvintele Ceresti primite”.

Sursa: ortodoxia.md

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos