Acasă World Profetia ignorata de liderii lumii! Fara mine, in Europa se va porni...

Profetia ignorata de liderii lumii! Fara mine, in Europa se va porni jihadul islamic!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Transcierea unor conversatii telefonice dintre fostul lider libian Muammar Gaddafi si ex premierul britanic Tony Blair scoate la lumina avertismentul profetic lansat de colonel, dar ignorat de liderii europeni.

Colonelul libian il avertiza pe Blair, in timpul unei discutii telefonice, din februarie 2011, ca jihadistii vor ataca Europa daca regimul sau se va prabusi. Profetia lui Gaddafi, ca un strigat de disperare, a fost facuta in contextul in care Libia era la un pas de  razboiul civil, sprijinit de Occident, care a dus la rasturnarea de la putere a lui Gaddafi. si, ulterior, la ascensiunea ISIS.

Intr-un prim telefon, Gaddafi spunea: „Ei (jihadistii) vor sa controleze Mediterana si apoi vor ataca Europa”, noteaza activenews.

Apoi a avertizat ca in interiorul Libiei se afla mai multe „celule adormite”, similare celor din SUA inainte de atentatul de la 11 septembrie. si a lansat un semnal de alarma catre toti europenii: „Este jihad. Au arme si terorizeaza lumea pe strazi”.

O a doua conversatie telefonica, la doar citeva ore, in aceeasi zi, continea un mesaj similar: „Va trebui sa inarmez oamenii si sa ii pregatesc de lupta. Libienii vor muri, Mediterana, Europa si intreaga lume vor avea de suferit. Aceste grupari armate se folosesc de situatia din Libia pentru a-si justifica lupta, iar noi trebuie sa luptam impotriva lor”.

Ziarul The Telegraph sustine ca aceste convorbiri telefonice au pornit de la Londra, deci Blair a fost cel care l-a sunat pe Gaddafi. Iar motivul ar fi fost negocierea exilului liderului de la Tripoli.

Este clar insa ca avertismentele lui Gaddafi au fost ignorate de seful guvernului de la Londra. Dupa doar trei saptamâni de la aceste discutii telefonice, o coalitie a NATO, cu participarea directa a Marii Britanii si condusa de Franta, a inceput bombardarea Libiei lui Gaddafi. La distanta de cinci ani, Libia este stapânita de jihadistii ISIS iar Europa sta sub amenintarea alertelor anti teroriste, de teama unor atacuri ale temutei organizatii Statul Islamic.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos