Acasă Life Monden Printul William si Kate Middleton, Au aparut primele fotografii din luna de...

Printul William si Kate Middleton, Au aparut primele fotografii din luna de miere a celor doi! Vezi FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Au aparut primele fotografii din luna de miere a printului William cu Kate, la mai bine de un an de la casatorie, scrie dailymail.co.uk.

Revista australiana Woman’s Day a publicat pe coperta o fotografie din luna de miere a lui William si Kate, la mai bine de un an de la casatoria celor doi, scrie dailymai.co.uk.

In imagine, ducele si ducesa de Cambridge apar pe o plaja din Seychelles, tinandu-se de mana si fiind imbracati doar in costume de baie. Kate poarta un costum de baie negru, in timp ce William este imbracat cu un sort. In interiorul revistei mai apar 15 fotografii din luna de miere a celor doi, unele dintre acestea aratandu-i in apa. Titlul, „Our Island Paradise” („Paradisul nostru din insula”, n.r.) sugereaza in mod eronat ca William si Kate au fost de acord cu publicarea imaginilor.

Imaginea publicata pe coperta celui mai recent numar al revistei a aparut deja pe numeroase site-uri si bloguri, insa majoritatea publicatiilor britanice refuza sa o publice. Kate si William sunt surprinsi si afectati de aparitia imaginii cu ei pe coperta revistei.

„Cei doi simt ca este o invadare a unei perioade foarte speciale si foarte intime”, a spus o sursa despre reactia lui William si a lui Kate dupa aparitia fotografiei.

Pana in prezent, nicio alta fotografie din luna de miere a celor doi nu a fost publicata, deoarece presa a facut o intelegere colectiva de a nu difuza astfel de imagini.

„Ducele si ducesa de Cambridge au considerat luna de miere un eveniment extrem de privat, dupa nunta publica pe care au avut-o. Din acest motiv, cei doi roaga presa sa le respecte intimitatea”, a declarat un purtator de cuvant al Palatului St James. Printul William si Kate Middleton s-au casatorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, in cadrul unei ceremonii urmarite de milioane de oameni din intreaga lume.