Acasă Life Dezvoltare Personala Prin aceste ZECE obiceiuri refuzi sa-ti accepti puterea ta ca fiinta umana

Prin aceste ZECE obiceiuri refuzi sa-ti accepti puterea ta ca fiinta umana

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Foarte multi oameni nu reusesc sa-si asume puterea personala, in principal, datorita faptului ca nu recunosc existenta acesteia in interiorul lor. In plus, aceasta asumare aduce cu sine si responsabilitate. Consecintele neasumarii acestei puteri se fac simtite in anxietate, depresie si stima de sine scazuta.

In ultima perioada am fost nevoit sa ma confrunt cu temerile mele personale. Din cate se pare majoritatea temerilor personale au o legatura cu neasumarea puterii personale si cu lipsa de confort pe care o simt in propria mea piele. Foarte multi dintre noi facem alegeri care ne dreneaza de forta noastra de viata fara sa realizam ca le face. Iata care sunt cele ZECE modalitati prin care te detasezi de puterea ta personala:

1. Esti un martir

Martir este acea persoana care se priveste pe sine ca fiind un salvator, singura persoana aflata la indemana in momentele in care nimanui nu-i pasa. Aceasta persoana se sacrifica intotdeauna pentru cineva care are nevoie de ea.

Unii dintre noi am putea crede ca acest comportament este unul nu numai de respectat, dar este si admirabil sa renuntam la propria noastra viata de dragul celorlalte persoane. Nu vei reusi sa ajuti pe cineva care nu doreste sa fie ajutat si tu cu siguranta nu vei reusi sa ajuti pe cineva slabindu-te singur. Asta nu presupune sa te departezi de cineva din viata ta aflat la nevoie, dar la un moment dat este indeajuns.

Am descoperit ca oamenii care se comporta astfel, ajung sa fie implicati in situatii care reflecta un conflict trecut sau o suferinta personala. Acestia cred ca prin intermediul acestui comportament se vor putea exonera de propria lor durere. Ingrijoreaza-te de tine insuti si lasa-i pe ceilalti sa-si urmeze propria lor cale pe care si-au ales-o. Uneori oamenii trebuie sa ajunga la propriile lor concluzii, in felul lor, fara a fi deranjati.

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos