BOR a publicat pe site-ul dedicat Catedralei Mantuirii Neamului primele machete cu interiorul celui mai impresionant lacas de cult din Romania.

In ceea ce priveste prima etapa a lucrarilor, cele care au vizat realizarea infrastructurii, acestea s-au incheiat in primavara anului 2013.

„Termenul de finalizare pentru infrastructura a fost 2013, asa cum s-a si intamplat in luna aprilie. Cei care au realizat infrastructura Catedralei si-au incheiat mandatul, iar noul constructor estimeaza terminarea lucrarilor la suprastructura pana la inceputul anului 2016, avand in vedere complexitatea lucrarii. Sunt cateva sute de muncitori care lucreaza sustinut avand in vedere si vremea foarte buna“, preciza Constantin Stoica, fostul purtatorul de cuvant al Patriarhiei in primavara anului 2014, conform adevarul.

Costurile pentru realizarea Catedralei Mantuirii Neamului, intr-o prima faza, au fost estimate la 100 de milioane de euro, dar dupa realizarea infrastructurii Catedralei acestea au scazut cu 20% pentru ca materialele de constructii s-au ieftinit datorita crizei, potrivit lui Constantin Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.