Cap Limpede

Stirile zilei

Primarul Robert Negoita, amendat cu 10.000 de lei, dupa ce s-a plimbat cu bicicleta prin parc in ziua de Pasti

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost amendat de politisti cu 10.000 de lei dupa ce in ziua de Pasti s-a plimbat cu bicicleta prin parc, desi acesta era inchis. Amenda a primit si iubita lui care il insotea.

„Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele doua persoane au fost sanctionate contraventional, pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a anuntat Politia Capitalei.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost surprins cand se plimba cu bicicleta in Parcul Titan, in ziua de Pasti, desi parcul este inchis, iar cetatenii pot iesi din casa doar cu un motiv bine intemeiat.

Contactat de HotNews.ro, primarul a declarat ca a iesit la munca, sa inspecteze lucrarile din parc, dar si din alte zone din sector, si si-a luat si iubita cu el.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105111").on("click", function(){ $(".com-click-id-105111").show(); $(".disqus-thread-105111").show(); $(".com-but-105111").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});