Acasă Politic Prima remaniere in Cabinetul Grindeanu! Patru ministere vor fi conduse de alti...

Prima remaniere in Cabinetul Grindeanu! Patru ministere vor fi conduse de alti oameni! Cine preia Justitia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prima remaniere in Guvernul condus de Sorin Grindeanu. Patru ministere vor fi conduse de alti oameni.

Magistratul Tudorel Toader – propus la Justitie, dupa demisia lui Florin Iordache. Rovana Plumb – propusa la Fonduri europene, pleaca Mihaela Toader din functie. Alexandru Petrescu – mutat de la Economie la IMM-uri, dupa demisia lui Florin Jianu. Mihai Tudose – propus la Economie.

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca propunerile PSD pentru Ministerul Justitiei si cel al Mediului de afaceri sunt foarte bune având in vedere ” tensiunile care au dominat spatiul public”, chiar daca el ramâne la convingerea ca un guvern politic trebuie sa aiba „in exclusivitate” ministri politici.

„Am avut o sedinta a coalitiei de guvernare. Am discutat cu colegii nostri despre numirile care vor fi facute, insa, având in vedere ca PSD urmeaza sa aiba Comitetul Executiv in care vor aproba aceste numiri, trebuie sa asteptati decizia politica a lor si a primului-ministru pentru a afla numele. Ceea ce va pot spune este ca propunerile care ne-au fost prezentate ni s-au parut niste propuneri foarte bune”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos