Prima academie pentru „hackeri”! In cat timp devii un as al informaticii – Cap Limpede

Prima academie pentru „hackeri”! In cat timp devii un as al informaticii

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Atacurile cibernetice sunt noua arma de atac in vremurile noastre. De altfel, directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, avertiza in urma cu cateva zile ca Romania poate fi tinta unor „atacuri cibernetice de amploare redusa sau moderata”.

Serviciul militar danez de informatii incearca “sa lupte cu foc impotriva focului” si a anuntat ca va pune bazele unei “Academii pentru hackeri”, in care vor fi pregatiti specialisti in domeniul securitatii informatice, iar absolventii vor primi locuri de munca in domeniu, conform site-ului phys.org.

Intr-un comunicat al Danish Defence Intelligence Service (DDIS) se precizeaza ca primii care vor urma cursurile acestei academii “sunt deja printre cei mai buni in acest domeniu”.

Conform DDIS, in cadrul academiei vor fi studiate metodele si procedeele aplicate de hackeri pentru a putea fi folosite impotriva piratilor cibernetici, noteaza ziuaveche.

Loading...

Un ciclu de pregatire va dura patru luni si jumatate, iar prima promotie va incepe in luna august, mai informeaza DDIS.

Prima academie pentru „hackeri”! In cat timp devii un as al informaticii was last modified: martie 21st, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close