Acasă World Previziunile pentru 2016! Va fi un an al conflictelor, nemultumirilor, rabufnirilor si...

Previziunile pentru 2016! Va fi un an al conflictelor, nemultumirilor, rabufnirilor si revoltelor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Anul 2016 va fi anul Maimutei de Foc, un an plin de energie, bucurie, caritate si credinta dar si un an al conflictelor, nemultumirilor, rabufnirilor, revoltelor – mai ales in prima parte a anului (in lunile de Lemn, caci Lemnul alimenteaza Focul) si in special in zona de NE, dar se va cadea la pace destul de repede.

Anul Maimutei are trei elemente ascunse: Metal – revolutie; Apa – incidente navale sau aviatice si Pamant – cutremure usoare. Aceste elemente ascunse nu sunt puternice deoarece Focul – elementul celest topeste Metalul, il slabeste. Cele mai vizate zone pot fi cele care sunt in ciocnire si anume vestul si nord-estul, scrie corina dragomir pentru oanacuzino.

Domeniile cu succes in 2016: electricitate, divertisment, radio, telecomunicatii (multe accesorii), banci, bursa, restaurante, industria masinilor, bijuterii si agentii de turism. Culoarea rosie va fi la moda in 2016 datorita Focului Yang: acesta mai aduce masculinitate in toate domeniile. La moda vor fi stilurile simple dar stralucitoare, hainele aurii, argintii, aramii si rosii. In design interior stilurile industrial si Art Deco vor fi la cautare, in linii clare, concise si convingatoare. Coafurile asimetrice, parul ori drept ori cret.

Ce ni se cere: sa fim caritabili, generosi, optimisti, sa invatam lectia rabdarii.

Sa nu fim modesti caci nu vom fi vazuti, sa nu fim impulsivi si laudarosi.

Stiind deja ca totul se repeta din 60 in 60 de ani, ar fi indicat sa aruncam o privire in urma, in anul 1956 ca sa intelegem configuratia astrologica si sa vedem la ce ne putem astepta. Ca evenimente favorabile putem aminti: aparitia casetei video, TVR isi deschide activitatea, apare alarma la ceas iar ca si nefavorabile: incidente aviatice, explozii, incendii si revolte. Aceste previziuni nu trebuie nici sa ne sperie si sa intram in panica dar nici sa ne culcam pe o ureche si sa asteptam minuni daca lucram in domeniile in care se preconizeaza ascensiuni.

Citeste mai mult aici

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos