Leacul rusesc pentru durerile articulare! Ingredientele le gasesti in bucatarie | Cap Limpede

Leacul rusesc pentru durerile articulare! Ingredientele le gasesti in bucatarie

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Durerile articulare sunt suparatoare indiferent de varsta. Se stie ca dupa 40 de ani acestea sunt mai frecvente, insa si tinerii le pot experimenta in cazul in care sufera de reumatism sau au avut oase fracturate.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, medicina traditionala ruseasca ofera retete naturale si usor de preparat. Remediul este eficient inca de la prima utilizare si promite rezultate pe termen lung. In plus, ingredientele necesare se gasesc in orice bucatarie, scrie doctorulzilei.

Ingrediente:

o lingura de mustar

o lingura de miere

o lingura de apa

o lingura de sare de masa (fina)

Metoda de preparare:

Amestecati toate ingredientele pana cand obtineti o mixtura omogena si depozitati-o intr-o cutie goala.

Loading...

Aplicare:

Repetati procedura timp de 4-5 zile. Veti simti imbunatatiri chiar din prima zi. Puteti face tratamentul de fiecare data cand durerile revin.

Mustarul si beneficiile sale

Mustarul este foarte sanatos si poate fi utilizat in numeroase feluri. In cazul in care va ardeti, aplicati un strat gros de mustar pe zona afectata si durerile vor disparea. Daca raciti sau aveti dureri in gat, inghititi o lingura de mustar. Mustarul poate fi utilizat si in cazul in care va confruntati cu migrene: aplicati mustar pe frunte si tample.

Leacul rusesc pentru durerile articulare! Ingredientele le gasesti in bucatarie was last modified: decembrie 30th, 2015 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close