Acasă Stirile zilei Stiinta PREVIZIUNILE lui ALOIS ILMAIER despre MOMENTUL in care va izbucni AL TREILEA...

PREVIZIUNILE lui ALOIS ILMAIER despre MOMENTUL in care va izbucni AL TREILEA RAZBOI MONDIAL: „O ARMATA imbracata in NEGRU se apropie”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Previziunile lui Alois Ilmaier despre al Treilea Razboi Mondial nu sunt luate in seama de nimeni, desi acestea sunt explicate cu lux de amanunte, dar cel mai important despre momentul in care va izbucni lupta.

Va prezentam mai jos, previziunea lui despre cel de Al Treilea Razboi Mondial:

Va fi in numele pacii. Razboiul va incepe in Orientul Milociu. Mari forte navale se confrunta in Marea Mediterana. Situatia este extrem de tensionata. Dar miza este in Balcani. Scanteia razboiului va izbucni in Balcani. Vad o mare si o cadere, un pumnal sangeros se afla langa el. Doi barbati omoara un al treilea. Cel ucis este de rang inalt. Asasinii au fost platiti de catre alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic si negru, celalalt mai inalt cu parul deschis la culoare.

Dupa asasinarea celui de al treilea, incepe razboiul. Va fi in Balcani, dar nu stiu unde. Vad clar trei numere, doi optari si un noua. Razboiul vine de la rasarit. El va veni foarte repede. Vad oameni care stau in carciumi jucand carti, cand soldatii straini vor intra pe ferestre si pe usi. Imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Mai vad un trei, dar eu nu stiu ce inseamna, trei zile sau saptamani.

Alta armata marsaluieste prin Belgrad si se indreapta catre Italia. Vad masini ciudate de fier avansand ca fulgerul in partea de nord a Dunarii, peste Germania de Vest, fara vreun avertisment. Cand acest lucru va avea loc, populatia fuge plina de panica spre vest. Multe masini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri in fuga lor, pentru ca isi vor abandona masinile in drum. Tacurile avanseaza cu mare viteza pe autostrazi. Nu va ramane mare lucru din Frankfurt. Valea Rinului va fi devastata, mai ales pe calea aerului. Mai vad cum vin trei varfuri de lance. Este forta rusa si este de neoprit. Zi si noapte inainteaza. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, razbunarea vine peste apa de mare. Dragonul galben invadeaza in Alaska si Canada. Dupa ce orasul de aur va fi distrus, va curge praf galben din cer. Praful va curge pana la golf. Va fi o noapte senina, atunci cand incep sa-l arunce. Tancurile inca merg, dar nu le conduce nimeni. Nici un copac, nici iarba, nici vite, totul devine uscat si negru. Nu stiu ce e si nici nu pot sa-l spun. Este o linie lunga. Cine trece peste aceasta linie, moare.

Apoi varfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai intoarce. Avioanele arunca praf galben si intre Marea Neagra si Marea Nordului. Astfel, o fasie a mortii este creata intre Marea Neagra si Marea Nordului. In aceasta zona, nu creste iarba. Toti oamenii au murit. Rusia intrerupe legaturile cu toti prietenii. Timp de un an, niciun organism nu va mai trai aici. Oamenii devin negrii si cade carnea de pe ei.

Apoi vad pe cineva venind in zbor, din est si arunca ceva in mare. Marea se ridica ca un tsunami si inunda tot. Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei se scufunda.Tarile de la mare sunt in pericol sunt in pericol sa fie inghitite. Valurile vor fi mai mari ca un turn. Insulele dispar. Cine va inhala praful aruncat va muri. Orasul cu turn de fier va deveni victima propriului popor. Ei aprind totul. Este revolutie. Si Italia arde. Papa fuge. In Rusia izbucneste un razboi civil. Este o masa rosie amestecata cu fete galbene. Apoi crucea se reintoarce, cu onor. Poporul rus va crede in Dumnezeu, din nou.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos