Acasă World Previziuni pentru 2018: Descoperirile in tratamentele cancerului se vor accelera cu o...

Previziuni pentru 2018: Descoperirile in tratamentele cancerului se vor accelera cu o rata fara precedent!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O analiza realizata de Consiliul Global al Politicilor de Business din cadrul A.T. Kearney arata ca cele zece directii in care omenirea va face cele mai mari progrese in anul 2018 in tehnologie, sanatate, politici globale si mediu de business. Una dintre cele mai mari sperante a oamenilor sunt descoperirile privind tratamentul cancerului si a unor boli considerate netratabile pana acum.

Printre predictii, se numara atingerea suprematiei cuantice. Suprematia cuantica ar aduce o revolutionare a computerelor, schimband comportamentul particulelor subatomice, astfel un computer functionand in mod exponential mai rapid decat un computer traditional. In timp ce sistemul de baza al unui computer traditional functioneaza intr-un sistem limitat de biti zero sau unu, conceptul cuantic, denumit clasic qubit, reprezinta un sistem in care un bit poate fi reprezentat de zero si unu in acelasi timp, ceea ce ar spori viteza de functionare.

IBM a anuntat la inceputul anului 2017 ca pregateste lansarea primului computer cu procesor cuantic, iar mai multe companii au anuntat ca pregatesc ceea ce ar putea genera suprematia cuantica.

A doua predictie spune ca modul in care functioneaza negocierile va continua in acelasi ritm in 2018, ceea ce va duce la un Brexit dificil la inceputul lui 2019.

A zecea predictie din raport sustine ca descoperirile in tratamentele cancerului se vor accelera cu o rata fara precedent. Aceasta predictie este bazata pe toate descoperirile revolutionare ce au avut loc in 2017, incepand de la diverse tratamente care promit intarzierea procesului de extindere al Alzheimerului, pana la un posibil tratament pentru boala autoimuna Huntington.

sursa: Ziarul Financiar

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos