Clarvazatorii care vorbesc despre al Treilea Razboi Mondial au devenit, de ani buni, un subiect la moda pentru mass-media din intreaga lume si le-au atras atentia sefilor NATO.

In ultima vreme, relatiile tensionate dintre Alianta si Rusia au “scos din cutie” o multime de predictii vechi, opera unor vizionari care merita atentie poate mai mult ca niciodata.

Inca din anul 1975, colonelul Bernhard Bouvier, de la Marele Stat-Major al Armatei Vest-germane, a demarat un amplu program pe calculator care a inceput sa proceseze toate viziunile unor mari clarvazatori privitoare la un eventual razboi mondial din viitor, iar rezultatele au ramas secrete.

Insa cel mai cunoscut caz de clarviziune privind razboaiele mondiale este profetia lui Lothringer, care dateaza de la inceputul Primului Razboi Mondial. in august 1914, o patrula de noapte germana care inainta catre Franta a capturat, langa orasul Metz, un civil agitat, pe nume Lothringer. intamplarea a fost descrisa in doua scrisori datate 24 august 1914 si 30 august 1914, trimise de locotenentul neamt Andreas Rill catre familia sa si facute publice in Germania dupa anul 1967, scrie ziarulring.

Tanarul, care participase la actiunea de retinere a lui Lothringer, a povestit emotionat si intrigat despre capturarea suspectului si despre comportamentul straniu al acestuia. Lothringer izbucnise in plans in fata ofiterilor care-l interogau, apoi le ceruse sa-l roage pe imparatul Germaniei Wilhelm al II-lea sa opreasca razboiul.

“Desi abia a intrat in razboi, Germania a pierdut deja acest conflict, care va cuprinde lumea intreaga. Urmeaza revolutia. Vom ajunge bogati. Toti vom fi milionari si vom avea atat de multi bani ca ii vom arunca pe fereastra si nimeni nu se va osteni sa-i ridice de jos (marea inflație din 1920 – n.r). Vor trece anii si la conducerea Germaniei va veni un barbat din clasa de jos (Hitler – n.r.) El va instaura un regim de mare severitate. Le va retrage oamenilor toate drepturile si-i va pedepsi ingrozitor. Asta se va intampla incepand cu anul 1938. Apoi acest barbat va incepe un cumplit razboi (al Doilea Razboi Mondial – n.r.) care va cuprinde din nou intreaga lume. Acest razboi mondial va sfarsi foarte rau pentru barbatul despre care v-am spus si pentru cercurile care il sprijina. Pe tot timpul cat va fi el la conducerea tarii, sa nu acceptati nicio functie, fiindca, in acele vremuri, tortura va inflori si oricine poate ajunge la spanzuratoare. Se vor comite fapte neomenesti. Vor fi arsi oameni de vii in cuptoare. (detinutii de la Auschwitz – n.r.). Razboinicii din Rasarit vor invinge (Armata Rosie – n.r.).

Sfarsitul razboiului va aduce o mare saracie, Germania va fi rupta in doua (RDG si RFG – n.r). Apoi cele doua parti se vor uni din nou intr-o singura tara si noua Germanie va inflori. Germanii vor fi cel mai harnic popor al lumii. Apoi va veni nenorocirea celui de-al Treilea Razboi Mondial. Vor fi vremuri ingrozitoare, oamenilor le va merge foarte rau, cale de intoarcere nu va mai fi… si frica, si groaza vor veni peste toti. Chiar si fostii invingatori din Rasarit vor veni la invinsi ca sa le ceara sfatul, fiindca si situatia lor va fi foarte grea. si se vor aseza la aceeasi masa cei din Est si cei din Vest. Apoi se vor certa si va izbucni razboiul. Un razboi groaznic. Muntii vor scuipa foc si totul nu va mai fi decat nimicire si ruina.

Vor urma vremuri foarte calde. Raurile vor fi asa de mici, ca oamenii nici nu vor avea nevoie de poduri pentru a le trece”, ar fi prezis Lothringer.

Inaintea acestui episod a existat profetia Tanarului Orb din Praga, care a trait sub domnia imparatului Carol al IV-lea (1346-1378). “Va fi un razboi mare intre popoarele pamantului. si dupa el va veni al doilea mare razboi. Germania va fi un morman de ruine. Razboiul acesta cumplit va lua sfarsit cand vor inflori ciresii (al Doilea Razboi Mondial s-a incheiat pe 9 mai 1945 – n.r.). Apoi va izbucni al treilea mare razboi al lumii. Vor veni soldatii de peste apa cea mare (americanii de peste Ocean – n.r.) si se vor lupta cu soldatii galbeni aliati cu soldatii Rasaritului, iar trandafirii de fier vor intepa pamantul Boemiei. Ploi de fier vor preface lumea in ruine. Focuri ca soarele vor aprinde pamantul (exploziile atomice – n.r.).Orase vor fi nimicite intr-un timp care nu va dura mai mult decat spun «Amin». Ciobanul isi va infige ciomagul lui in pamantul pustiit si va spune: “Aici a fost odata un mare oras”.

Georg Kerst, un taran german analfabet, dar care avea darul viziunii a descris, in anul 1922, cel de-al Treilea Razboi Mondial. Predictiile sale au fost puse pe hartie de parintele benedictin Elhorst: “Vizionarul vede adesea in fata ochilor un drum foarte lung si foarte lat, pe ale carui laturi inainteaza multimi de soldati. Observa femei, batrani, copii si calai ucigand oameni nevinovați. Din Franta fug oamenii, iar Parisul este distrus. Orasul Marsilia se prabuseste pe jumatate intr-o prapastie si in jurul lui vin apele oceanului. Razboiul a pornit brusc din Rusia, iar Franta, Italia, Anglia au fost distruse. Timp de trei zile si trei nopti s-a facut intuneric peste lume. Aburi otravitori umplu casele oamenilor. Pamantul este un cimitir imens. Mortii sunt adunati ca merele putrede si dusi la gropile comune. Orasele, fabricile si uzinele sunt pustii, nimeni nu mai este vazut inauntrul lor”. si prezicatorii Veronika Lucken, Irimaier, Johansson, Erna Stiegletz sau celebrul Edgar Caycefac au facut diferite profetii in care au vorbit despre agresiunea Rusiei asupra Europei si a SUA. Vizionarul englez Little Pebbe a afirmat si el: “Foarte multi dintre englezi vor muri in razboiul cel mare, care va sfarsi ca toate celelalte prin a cuprinde lumea. Rugati-va in special pentru Rusia, care intr-o zi va inrobi din nou lumea”.

Cea mai veche profetie despre al Treilea Razboi Mondial ramane cea a cavalerului templier Jean de Vezelay, cunoscut si sub numele de Ioan de la Ierusalim, care si-a redactat viziunea in anul 1099. Profetia lui Ioan de la Ierusalim descrie istoria lumii pana in anul 3000, iar ce a prezis pana in anul 2000 s-a implinit: “Continente si lumi la care Herodot nici nu visa vor fi descoperite de oameni dincolo de marile paduri de care vorbeste Tacit si dincolo de oceanul nesfarsit de apa care incepe imediat dupa Coloanele lui Hercule (este vorba despre descoperirea Americii). Peste 1.000 de ani, toate micile tari din Europa si cateva tari mari si puternice se vor uni intr-un singur imperiu (Uniunea Europeana – n.r). Apoi razboaie fara numar vor incepe cu popoarele Rasaritului. Oamenii vor tine in pumnii lor puterea soarelui si se vor crede Dumnezei. Fiecare oras va deveni o Sodoma. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Setea de putere a omului nu va mai putea fi potolita, iar foametea va domni pe cea mai mare intindere a Pamantului, va arde maruntaiele oamenilor si oamenii vor dori cu ardoare sa schimbe lumea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.