Acasă Timp liber Spiritualitate Previziunea Babei Vanga care ne da fiori! Al treilea razboi mondial va...

Previziunea Babei Vanga care ne da fiori! Al treilea razboi mondial va incepe din Siria

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Una din cele mai celebre prezicatoare din anii 90 a facut o previziune care astazi ne face sa o luam in calcul oricat de sceptici am fi.

„Al Treilea Razboi Mondial va incepe din Siria”, a spus Baba Vanga. In profetiile sale, aceasta a spus ca, in secolul al 21-lea, va avea loc un conflict global dupa al carui sfarsit se va instala o perioada de 1.000 de ani de pace pe Terra. Inceputul acestui conflict va fi in Siria, iar pacea nu se va instala pana cand aceasta nu va fi dizolvata ca stat.

Odata ce Siria va fi stearsa de pe fata Pamantului, se poate instala si pacea pe Terra. Profeta vorbeste despre „corbii” care vor secatui acest taram sirian de orice fel de resurse. Ea spune ca, pana ce acesti „corbi” nu vor disparea odata cu Siria, Terra nu poate avea liniste pentru un nou inceput. Interpretii actuali cred ca Baba Vanga facea referire la membrii Statului Islamic, care poarta pe cap acele banderole negre, noteaza blastingnews.

Baba Vanga a prezis ca razboiul va incepe ca un conflict minor care se va intensifica pe parcurs. Dupa aceea, se vor folosi arme atomice. Prezicatoarea nu inainteaza o data precisa pentru sfarsitul marelui razboi, insa spune lucruri cutremuratoare despre ce se va intampla dupa.

Dupa ce se va incheia acest conflict, crede ea, urmarile vor fi devastatoare pentru Europa. “Batranul Continent” va fi aproape pustiit si foarte putini oameni vor reusi sa supravietuiasca conflictului. Putinii supravietuitori vor suferi de boli groaznice provocate de armele atomice. Apa potabila aproape ca va disparea cu totul, insa timpul va rezolva aceasta problema.

In ciuda acestor consecinte devastatoare, Vanga a prezis o uniune a religiilor si pace pe intreg Pamantul. Oamenii nu se vor mai duela pe campul de lupta din cauza religiei, iar Dumnezeu va fi unul si acelasi pentru toti. Putinele tari care vor ramane in picioare in Europa se vor unifica si vor forma un conglomerat durabil si stabil.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos