In mai multe randuri Papa Francisc a facut referire la anumite „presimtiri”, ca nu va ramane mult timp in pozitia actuala, lasand de inteles ca poate urma pasii Papei Benedict, care s-a retras, sau mai rau – sa moara, scrie wnd.com

In 2014 spunea ca va fi Papa „putin timp, doi sau trei ani, dupa care ma voi duce in casa Tatalui”.

A repetat ideea si mai tarziu, intr-un interviu pentru o televiziune mexicana. „Presimt ca pontificatul meu va fi scurt. Patru sau cinci ani, poate chiar doi sau trei. Doi s-au scurs deja. E o senzatie ciudata. Simt ca Dumnezeu m-a pus aici pentru putin timp”.

Au aparut astfel voci care se intreaba daca nu cumva profetiile episcopului irlandez Sf. Malachy, din secolul 12, nu il vizeaza chiar pe Papa Francisc, care ar putea fi „ultimul papa”.

Scriitorul Tom Horn este convins ca Francisc se teme ca va fi asasinat. Si banuieste si de catre cine.

„Papa a reactionat catre amenintarea ISIS. Ei se conduc dupa Hadith, acolo unde totul culmineaza cu razboiul impotriva armatelor Romei”.

Horn a amintit si de „al treilea secret al Fatima”, o profetie apocaliptica ce spune ca papa va fi asasinat de un grup de soldati, in mijlocul unor prelati si credinciosi catolici. Biserica Catolica este de parere ca aceasta profetie se refera la incercarea de asasinat al Papei Ioan Paul al II-lea.

Tom Horn mai crede ca, in conditiile acestea, ne apropiem cu pasi repezi de ceea ce a fost descris ca fiind Apocalipsa.

Sursa: antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.