Calitatile terapeutice ale ciupercii Agaricus Blazei Murill au fost relevate de doi cercetatori americani, care au descoperit in padurile Braziliei o comunitate in care media de varsta nu doar ca depasea 100 de ani, dar oamenii erau foarte sanatosi.

Analizandu-le modul de viata, au constatat ca hrana lor de baza era constituita din aceasta ciuperca. Analizele de laborator au evidentiat proprietatile extraordinare ale ciupercii si astfel s-a inceput extinderea culturii si aclimatizarea ei in conditii controlate de microclimat. Numeroase teste au fost realizate de japonezi, cunoscuti pentru meticulozitatea lor. in urma cercetarilor, rezultatele au fost spectaculoase – stoparea evolutiei bolilor in proportie de 99,4% si vindecare completa in 90% din cazuri, scrie jurnalul.

Pentru ce este recomandata:

– sistem imunitar scazut

– risc crescut de boli infectioase, inclusiv raceli si gripe

– alergii sau dermatite, inclusiv cancer de piele

– persoane care urmeaza chimio sau radioterapie

– persoane afectate de producerea excesiva de radicali liberi din surse externe ca: radiatii ultraviolete, campuri electromagnetice, dieta slaba in nutrienti

– boli cronice ca diabet, inflamatii si oboseala cronica

– stres fizic sau emotional sever

– ateroscleroza, deoarece elimina surplusul de colesterol din sange, prevenind formarea blocajelor arteriale

– sportivi amatori si de performanta si cei care depun efort fizic sustinut

Sub ce forma se comercializeaza ciuperca Agaricus Blazei Murill

Ciuperca deshidratata pentru ceai – formula recomandata pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezulta trebuie consumati pe parcursul a doua zile si au avantajul ca produc o hidratare completa a organismului.

Tinctura, la fel de eficienta, dar mai usor de administrat.

Capsule – contin ciuperca macinata fin (fara pierderi de substanta activa) cu efect deosebit in combinatie cu tinctura. Sunt afectiuni care exclud una sau alta dintre aceste doua produse, fara a le reduce insa eficacitatea (cum este cazul cirozei umede sau in fibrilatii, unde nu se recomanda tinctura).

Tratamentul este personalizat in functie de afectiune. Pentru intretinere, cura dureaza intre 3 si 6 luni, dar in cazurile mai grave poate dura si un an sau mai mult. Curele pot fi facute in paralel cu alte tratamente alopate, in special in chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor doua protocoale.

Se recomanda un consum preventiv, in perioadele reci ale anului (toamna-iarna-primavara), cu pauza in perioada de vara, pentru intarirea sistemului imunitar.

Contraindicatii:

– in cazul transplantului de organe, cura cu ciuperca nu este recomandata.

– Femeilor insarcinate sau care alapteaza.

– Copiilor sub 8–10 ani (exceptie fac cazurile grave de leucemii severe sau sistem imunitar foarte slabit).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.