Acasă Life Dezvoltare Personala Prevestesti viitorul? Afla daca ai abilitate psihica de medium si ce poti...

Prevestesti viitorul? Afla daca ai abilitate psihica de medium si ce poti face cu ea

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

V-ati intrebat vreodata daca aveti capacitate de medium? Este o intrebare pe care si-o pun atat psihologii profesionisti cat si amatorii.

Mai intai de toate trebuie sa determini daca esti sau nu clarvazator sau clarauditiv. Un clarvazator vede in viitor, iar un individ clarauditor aude voci. Cum aflati daca aveti una dintre aceste calitati? Puteti lua un test de clarviziune care sunt de obiceipentru orbi ceea ce inseamna ca nu puteti vedea rezultatul sub nicio forma sau nu puteti obtine indicii te invata Spirit Now.

Daca aveti capacitate psihica asemeni unui medium este posibil sa fiti suficient de talentati incat sa puteti citi viitorul altor persoane. Inainte de a face acest lucru ca job trebuie sa iti testezi abilitatea psihica pe mai multi prieteni pentru a afla cat de exact esti.

Multe persoane cu abilitate psihica au, de asemenea, perceptie extrasenzoariala care ii ajuta sa ghiceasca viitorul. Aceste abilitati pot fi masurate doar in exactitatea ta ca cititor.

Tototdata, exista multe semne care sa arate faptul ca ai abilitate psihica. Spre exemplu, ai vise profetice. S-ar putea sa visati ca un prieten bun este bolnav, ori sa banuiti calea sau alegerea corecta pe care urmeaza sa o luati etc. Un alt indiciu al capacitatii psihice este empatia cu alte persoane. Puteti stii ce simte sau ce gandeste o alta persoana ori daca sufera sau nu spune adevarul.

Unele persoane cu perceptii extrasenzoriale aleg sa devina vindecatori calificati tocmai pentru ca empatizeaza foarte bine cu oamenii si au capacitatea stranie de a gasi durerea si a o vindeca.

Un alt tip de abilitate psihica este comunicarea cu lumea de dincolo, mai exact cu cei decedati. Aceste persoane pot obtine informatii de la ingerii pazitori sau maestrii inaltati.