Acasă Politic Presedintele Iohannis continua traditia! Vezi unde-si va petrece Sarbatorile de iarna!

Presedintele Iohannis continua traditia! Vezi unde-si va petrece Sarbatorile de iarna!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
La fel ca si anul trecut Klaus Iohannis isi va petrece Sarvatorile de iarna din luna decembrie in Florida, acolo unde a celebrat si castigarea alegerilor prezidentiale. Astfel, dupa castigarea alegerilor prezidentiale si dupa ce si-a dat demisia de la Primaria Sibiu, dar inainte de depunerea juramantului ca presedinte al Romaniei, Iohannis a petrecut o saptamana in Palm Beach.

 

Seful statului si sotia au fost in vizita la o familie de prieteni romani, carora presedintele le-a botezat copilul. Este vorba de omul de afaceri sibian Marius Vecerdea, care este finul si antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis.

Potrivit surselor citate de mediafax.ro seful statului va intra in concediu si va pleca impreuna cu sotia spre Florida, unde cei doi isi vor petrece Craciunul. Este posibil ca seful statului sa nu se intoarca in tara decat dupa Revelion.

„Klaus Iohannis merge in Palm Beach aproape in fiecare an, de cand este primar. Acolo s-a produs de fapt si marea apropiere dintre noi. Mai exact, in vara lui 2010, mi-a spus ca nu poate sa vina la antrenament in urmatoarele doua saptamani pentru ca merge in vacanta. L-am intrebat unde, iar el mi-a spus scurt: SUA. Din nou, l-am intrebat unde, iar el mi-a spus: Florida. Nici atunci n-a vrut sa detalieze si l-am mai intrebat o data unde, iar el mi-a spus: Palm Beach. Culmea, acolo trebuia sa merg si eu in aceeasi zi pentru ca sotia mea urma sa nasca primul nostru copil la o clinica din Palm Beach. I-am spus ca nu anulam orele de tenis si ne vedem pe teren in SUA. Si asa a si fost. Dupa tenis l-am dus la spital s-o vada pe fetita mea si atunci l-am pus in fata faptului implinit. Eu si sotia mea, care e de origine slovaca, hotarasem de mult sa botezam copilul in religia ei, evanghelica, din intamplarea si religia lui Iohannis. I-am spus ca nu cunoastem alt nas evanghelic si nu ne poate refuza. A acceptat si a botezat-o pe cea mica”, a declarat un Marius Vecerdea, un apropiat al presedintelui citat de obiectiv.info.