Acasă Stirile zilei Premierul Ungureanu crede că este nevoie de reorganizarea administrativ-teritorială a României

Premierul Ungureanu crede că este nevoie de reorganizarea administrativ-teritorială a României

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, sâmbătă, după reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor de la Odorheiu Secuiesc, că este nevoie de reorganizarea administrativ-teritorială a României.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, despre reorganizarea administrativ-teritorială a României, premierul s-a declarat convins că este nevoie de reorganizare, precizând că acest aspect nu a fost discutat la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor la care a participat.

„Există un proiect la care ţin pentru că sunt convins că este nevoie de o reformă a administraţiei publice şi, implicit, de reorganizarea administrativ- teritorială. Azi nu am vorbit despre acest lucru”, a spus premierul.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a participat, sâmbătă, la Odorheiu Secuiesc, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.

Preşedintele Traian Băsescu declara, la începutul lunii martie, că actualul Parlament trebuie să adopte în perioada următoare Legea sănătăţii şi Legea de reorganizare administrativ-teritorială, arătând că acestea vor întregi reforma statului.

UDMR se opune adoptării Legii privind reorganizarea administrativ-teritorială.