Cap Limpede

Politic

Premiera in istoria Romaniei! Klaus Iohannis a numit-o pe Viorica Dancila de la Teleorman sa conduca Guvernul!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a desemnat-o pe Viorica Dancila, propusa de PSD, pentru functia de prim-ministru.

„Cantarind toate argumentele, tinand cont de situatia concreta din Parlament, am decis sa dau PSD inca o sansa si sa desemnez persoana propusa de PSD, pe doamna Dancila. Dar acum, PSD-ul trebuie sa performeze. Romanii au mari asteptari si eu am mari asteptari”, a declarat seful statului.

„Invit pe toti cei implicati in procedura sa se mobilizeze si sa lucreze repede si bine. Este posibil ca pana la 1 februarie intreaga procedura sa fie finalizata si noul Guvern sa se apuce de treaba si sa rezolve problemele mai degraba decat sa le incurce”, a afirmat seful statului.

El a subliniat ca PSD a promis lucruri importante, respectiv salarii, pensii, scoli, manuale, spitale, infrastructura.

„Pana acum prea putin s-a realizat”, a adaugat seful statului, precizand ca PSD trebuie sa dovedeasca acum ca ceea ce a promis va si face.

sursa: Agerpres

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103580").on("click", function(){ $(".com-click-id-103580").show(); $(".disqus-thread-103580").show(); $(".com-but-103580").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});