iELLO, compania romaneasca specializata in integrare de sisteme, care a implementat platforma de interoperabilitatea a Guvernului Republicii Moldova, anunta organizarea primei conferinte de middleware.

Conferinta MiddleM(W) are obiectivul de a sustine actiunea de pionierat a iELLO in implementarea de solutii de integrare a arhitecturilor bazate pe servicii (SOA) in regiune, pe baza platformei 100% open source de clasa enterprise de la WSO2.

Evenimentul dedicat industriei IT&C va avea loc in ziua de 7 Mai 2015 la Mercure Hotel Bucharest City Center.

La conferinta, Artur Reaboi – Arhitect la Centrul de Guvernare Electronica al Republicii Moldova va vorbi despre Middleware sau Middlemare (NB: cosmarul middelware-ului), nevoia de middleware si despre implementarea de solutii middleware in Europa de Est, in timp ce Senaka Fernando – Arhitect Software la WSO2 va prezenta cele mai bune practici in implementarea stivelor middleware WSO2 si va prezenta produsele WSO2.

Gabriel Popa – CEO al IELLO, va vorbi despre piata IT&C din Romania, va face o scurta introducere a stivei middleware de la WSO2 si va explica cum adreseaza WSO2 nevoile pietei din regiune.

IELLO este un furnizor international de solutii IT, specializata în dezvoltarea de software și integrarea arhitecturilor orientate pe servicii care sa asigure beneficiarilor agilitate, scalabilitate, interoperabilitate si performante fara precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.