Praful magic din camara ta! Opreste orice sangerare in cateva secunde | Page 2 | Cap Limpede

Praful magic din camara ta! Opreste orice sangerare in cateva secunde

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!


Piperul macinat este bogat in alcaloidul capsaicina. Acesta contine, de asemenea, vitamina C, vitamina B6, vitamina E, potasiu, mangan, si un flavonoid cu proprietati antioxidante puternice ce se face responsabil si pentru producerea aromei picante din piper.

Folosirea piperului impotriva durerilor si a inflamatiilor

Praful de piper este excelent si pentru ameliorarea durerilor datorate inflamatiilor. Acesta actioneaza asupra neurotransmitatorului numit „substanta P”, care dezactiveaza semnalele dureroase emise catre creier din terminatiile nervoase. Prin urmare, piperul este eficient in calmarea durerilor musculare, de spate si de gat.

Folosirea piperului macinat pentru reducerea cheagurilor de sange

Condimentele pot contribui, de asemenea, la reducerea riscului de ateroscleroza, stimuleaza activitatea trombolitica, si previn formarea trombilor, efectul cumulat fiind acela de reducere a riscului de atac de cord sau de accident vascular cerebral.

Tratamentul ulcerului

Loading...

Piperul sprijina tratamentul ulcerelor prin antrenarea miscarilor peristaltice ale intestinelor. Ardeiul iute este bun atat pentru stomac, cat si pentru intregul tract intestinal. Acesta stimuleaza miscarile peristaltice ale intestinelor si incurajeaza eliminarea toxinelor.

Praful magic din camara ta! Opreste orice sangerare in cateva secunde was last modified: decembrie 17th, 2015 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close