Acasă Politic PPDD se rupe: Tudor Barbu pleaca din partidul lui Diaconescu!

PPDD se rupe: Tudor Barbu pleaca din partidul lui Diaconescu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

PPDD se rupe. Senatorul Tudor Barbu pleaca si el din partidul lui Dan Diaconescu dupa ce, saptamana trecuta Radu Popa a fost exclus din PPDD.

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochitoiu a declarat ca senatorul PPDD Tudor Barbu i-a transmis ca vrea sa paraseasca partidul, iar dupa discutia cu acesta au covenit ca Barbu sa se mai gandeasca asupra acestei decizii.

“Mi-a spus astazi (Barbu – n.r.) ca ar vrea sa plece din partid si l-am intrebat si l-am rugat daca mai putem face ceva sa nu se intample lucrul acesta. A zis ca se mai gandeste, eu sper totusi sa nu se intample lucrul acesta”, a declarat Vochitoiu, precizand ca urmeaza discutii luni in grupul parlamentar, la care va lua parte si Dan Diaconescu.

El a mai sustinut ca Tudor Barbu, alaturi de Dan Diaconescu, este cel care a “inventat” partidul si l-a facut sa devina un partid parlamentar.

“Dan Diaconescu stiu ca i-a spus cu lacrimi in ochi lui Tudor Barbu: Tudore, ce pot sa fac eu pentru tine sa ramai alaturi de mine pentru ca noi am luptat umar la umar impotriva USL si a ceea ce se intampla azi in Romania?. Nu a primit un raspuns, cred ca trebuie sa avem

Via: Circul Politic

  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos