Acasă Stirile zilei Stiinta Povestea PREOTULUI care a suferit de aceleasi RANI DIVINE ca ale lui...

Povestea PREOTULUI care a suferit de aceleasi RANI DIVINE ca ale lui IISUS HRISTOS! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acele rani divine suferite de Iisus in timpul crucificarii, numite stigmate au nascut mistere si mistere de-a lungul anilor, fiind cunoscute chiar si cazuri de preoti sau calugari care au suferit ce astfel de rani divine.

Cel mai cunoscut caz, este al unui calugar italian. Francisc s-a nascut la 25 mai 1887, in oraselul italian Pietrelcina, fiind al saptelea copil al familiei di Nunzio. A fost botezat astfel la dorinta mamei, care il adora pe Sfantul Francisc din Assisi.

La 16 ani, s-a calugarit la manastirea franciscana din Morcone unde a primit un nou nume: Fra (fratele) Pio din Pietrelcina. A dus o viata plina de penitente: flagelarea trupului, mancare putina, practicarea tacerii.

La 24 de ani i-a aparut in mijlocul palmelor un punct rosu, care-i dadea dureri mari. La 33 de ani, varsta lui Iisus, i-au aparut pe corp toate ranile Mantuitorului. San Giovanni Rotondo a devenit, datorita lui Padre Pio, unul dintre cele mai vizitate locuri ale Italiei.

Spovedea cate 16 ore pe zi. Din cauza stigmatelor sale, in 1931 a fost suspendat din functiile sacerdotale pentru doi ani. S-a estimat ca pierdea zilnic intre 150 si 200 de ml de sange.

Nimeni n-a reusit sa explice cum rezista, mancand extrem de putin, si cu dureri necrutatoare. A murit pe 23 septembrie 1968. Cu uimire, preotii si medicii au vazut ca ranile i-au disparut.

Sursa: efemeride.ro