Acasă Stirile zilei Stiinta Povestea mormantului din mijlocul soselei! Fantomele se simt ca acasa!

Povestea mormantului din mijlocul soselei! Fantomele se simt ca acasa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un mormant inedit din America este unul dintre cele mai bantuite locuri de pe planeta. Astfel, povestea lui este veche de aproape 200 de ani si locul de veci, aparut inaintea soselei, este un simbol al perseverentei si al determinarii.

In orasul Johnson, din Indiana, America, exista una dintre mai ciudate atractii din tara, un mormant situat in mijlocul drumului. Acesta dateaza dinainte ca satul Amity avut sa aiba un drum asfaltat. In 1831, o femeie in varsta de 37 de ani pe nume Nancy Kerlin a murit in zona, lasand in urma pe sotul ei si 11 copii. Dorind sa ii indeplineasca ultima dornita, partenerul de viata, William Barnett, a ingropat-o la locul ei preferat de pe un mic deal, cu vedere spre Sugar Creek, potrivit Oditty.

Ulterior, in zona respectiva a aparut un drum, insa in timp ce muncitorii doresc sa aplatizeze astfel de obstacole, in acest caz, ei au fost nevoiti sa asfalteze in jurul mormantului.

Astfel, mormantul lui Nancy a fost primul din zona, insa in curand, alti localnici au urmat exemplul si un intreg cimitir a fost construit in jurul mormantul ei. Zeci de ani mai tarziu, cand o tabara de antrenament Garzii Nationale inceput sa se miste morminte pentru a face loc unui drum mai mare, nepotii lui Nancy nu au fost multumiti de aceasta initiativa. Dupa mai multe argumente aprinse, dezvoltatorii au fost obligati in cele din urma sa lase mormantul femeii intact.

Cu toate acestea, cu putin timp inainte de inceperea lucrarilor, s-a descoperit ca locul de veci se afla, conform planurilor, chiar in mijlocul unui drum pe care au inceput deja sa construiasca. Din acest motiv, consiliul local a decis sa continue cu planurile sale si a incercat sa demoleze mormantul. In acel moment, unul dintre nepotii decedatei si-a instalat un cort in apropierea lui, inarmat cu o pusca si a refuzat pur si simplu sa lase pe cineva sa puna piciorul pe movila de pamant timp de mai multe saptamani, amenintand ca va face o gaura in orice lucrator destul de prost pentru a se apropia.

Intr-un final, autoritatile au fost obligate sa cedeze si au impartit benzile de sosea in doua, cu piatra funerara in mijloc. Mai mult, in 1912, a fost plasata si o placa de beton deasupra mormantului pentru a-l proteja de eventualii soferi neatenti. De asemenea, in 1982, stra-stranepotul lui Kenneth Blackwell a plasat un indicator istoric, probabil pentru a lamurii oamenii despre locatia ciudat a mormantului.

In prezent, locul acesta este considerat unul dintre cele mai bantuite locuri din America, fiind de asemenea si un simbol al perseverentei si determinarii.

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos