Grupul portughez Martifer, cu activitati in domeniul agricol, al constructiilor si productiei de energie, prezent in Romania din 2004, isi face intrarea pe segmentul productiei de energie fotovoltaica, printr-un proiect care va fi finalizat vara aceasta, conform wall-street.ro.

iectul, care inseamna constructia unei instalatii fotovoltaice la scara larga, va fi derulat de Martifer Solar, subsidiara grupului portughez, axata pe constructii metalice si energie solara, care si-a deschis de curand un birou local.

„Martifer Solar a semnat recent un contract de inginerie, achizitii publice si constructii pentru constructia unei instalatii montate pe sol”, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Oficialii sai nu au oferit mai multe informatii despre amploarea proiectului sau locul acestuia.

Potrivit reprezentantilor Martifer, in prezent exista doar 2 MW de instalatii fotovoltaice conectate oficial la reteaua din Romania.

Martifer Solar este prezenta in peste 20 de tari si are 3.000 de angajati. In 2011, compania a inregistrat venituri de 293,2 milioane de euro. In prezent, Martifer Solar are la activ constructii fotovoltaice cu o capacitate totala de 200 MW. In Romania, grupul Martifer are 500 de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.