Ponta: 150 milioane euro de la ANRP pentru Stelian Gheorghe! Vezi cine sunt politicienii care l-au propulsat pe misteriosul milionar de bani publici! – Cap Limpede

Ponta: 150 milioane euro de la ANRP pentru Stelian Gheorghe! Vezi cine sunt politicienii care l-au propulsat pe misteriosul milionar de bani publici!

Actuala conducere a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) a descoperit ca omul de afaceri Gheorghe Stelian a primit de la stat o suma totala de 150 milioane euro pentru terenuri din judetul Ilfov in cazul carora a prezentat acte false, sustine premierul Victor Ponta.

El a aratat, la postul public de televiziune, ca presedintele ANRP va prezenta marti documente in acest sens si ca dosarul va fi trasmis Parchetului spre cercetare.

„Un exemplu despre ce vom trimite maine la Parchet, la Directia Nationala Anticoruptie: la faimoasa Autoritate Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, noii sefi numiti acolo au constat restituiri ilegale, cu acte false, de 150 milioane euro la o persoana pentru terenuri din Ilfov, cu decizii obtinute cu acte false. A primit de la statul roman 150 milioane euro. E un nume cunoscut, domnul Gheorghe Stelian, daca nu ma insel, un nume extrem de mediatizat”, a spus Ponta.

 

Click pe aceeasi tema:  Nota de plata uriasa pentru Elena Udrea in dosarul "Gala Bute"! Un roman cu salariul mediu ar trebui sa munceasca 500 de ani sa plateasca suma!

In emisiunea Exces de Putere se arata ca din reteaua imobiliara mai fac parte cunostinte ale Elenei Udrea. Liviu Negoita si Adriean Videanu sunt alte doua nume care au dat, pe raza sectorului 3, hotararile, asemanatoare celor date de Neculai Ontanu si de prefectul Mihai Atanasoae, pentru aceeasi gasca: Tatarici – Stelian. La randul sau, Udrea are nu doar contacte, ci si contracte cu membri ai aceste retele.

Din schema retelei mafiote imobiliare reiese ca doamna Niculina Tatarici face parte din acest mecanism. Fratele doamnei Tatarici este nimeni altul decat Marius Mihaita, secretarul Primariei Sectorului 3, aflat in aceasta functie de mult timp.

Click pe aceeasi tema:  Basescu nu o stie nici pe asta... Cu cine punea Udrea tara la cale?

Omul de afaceri Gheorghe Stelian detine firmele: Steda Residence, Steda Beach, Carpat Investments Group si Steda Invest!

 

spre