Acasă Special Opinii Politistul Marian Godina a primit zeci de amenintari de la jandarmi dupa...

Politistul Marian Godina a primit zeci de amenintari de la jandarmi dupa ce l-a desconspirat pe jandarmul bataus din Piata Universitatii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa ce a politistul Marian Godina a dezvaluit ca jandarmul bataus din Piata Universitatii este acelasi cu cel care il proteja pe Liviu Dragnea la intrarea la DNA, a primit zeci de amenintari si jigniri din partea lucratorilor de la Jandarmerie.

Godina a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o femeie jandarm, anuntand ca o va reclama pe aceasta pentru „limbajul folosit”. „Cam asta e nivelul printre unii jandarmi. M-au bombardat de ieri pana azi cu fel si fel de comentarii, care mai de care. Aveau sansa sa se dezica de comportamentele unor colegi care le-au facut imaginea pe care o au, dar ei, in schimb, aleg sa fie solidari cu astfel de iesiri.

Pana si domnisoara jandarm s-a aratat deranjata ca nu sunt de acord cu pumnii impartiti la intamplare si a tinut sa ii arate unei prietene de-ale ei ca am fata de prost chiar si desenat. Sunt curios ce fata va avea ea dupa ce ii voi face o reclamatie la unitate pentru limbajul pe care il foloseste in public, in timp ce posteaza poze in uniforma militara de care pare tare mandra.

P.S. voi reclama fiecare jandarm care isi va mai permite sa imi trimita mesaje cu amenintari si astfel de comentarii”, a scris Godina pe Facebook.


sursa>aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos