Acasă Stirile zilei Social Politistii au confiscat parfumuri in valoare de 150.000 de euro!

Politistii au confiscat parfumuri in valoare de 150.000 de euro!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In urma unei actiuni a Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Romane, politistii au confiscate parfumuri in valoare de 150.000 de euro din trei puncte de lucru ale unei societati comerciale din Bucuresti.

In 7 martie, politistii specializati in investigarea fraudelor din cadrul IGPR au efectuat verificari cu privire la activitatea infractionala a unei grupari formata din cinci persoane, cu preocupari in domeniul comercializarii, pe teritoriul Romaniei, de produse cosmetice contrafacute.

Membrii gruparii infractionale sunt suspectati ca, prin intermediul unei societati comerciale din Bucuresti, au importat si comercializat, pe teritoriul Romaniei, produse contrafacute. Au fost identificate trei puncte de lucru situate in incinta a doua complexe comerciale, unde suspectii depozitau si comercializau marfurile contrafacute.

In urma actiunii desfasurate de politisti, au fost gasite aproximativ 3.000 de parfumuri purtand marcile unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafacute si pentru care nu au fost prezentate documente de provenienta. Valoarea lor pe piata se ridica la 150.000 de euro.

In cauza, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.

Sursa: mediafax.ro