Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Traian Basescu se agita inutil ca sa fie bagat in seama, precizand ca in privinta Schengen lucrurile trebuie sa se aseze.

“Presedintele se agita inutil, vrea sa il ia lumea in seama, ori esential este fondul problemei, ce rost are sa dam din coate cand noi avem indeplinite toate conditiile sugerate? Lasam ca lucrurile sa se aseze si partenerii nostri europeni sa procedeze cu intelepciune si pana la urma se va gasi solutia potrivita”, a sustinut fostul presedinte al Romaniei.

El a mentionat ca aderarea la spatiul Schengen ramane un obiectiv fundamental al Romaniei, deoarece suntem membri ai UE.

“Spatiul Schengen vine sa limpezeasca si din acest punct de vedere statutul deplin al nostru de membru al Uniunii Europene”, a mai explicat Iliescu.

De asemenea, el a comentat scrisoarea inaintata presedintelui Comisiei Europene de patru state UE in ceea ce priveste infiintarea unui mecanism de interventie impotriva statelor care incalca statul de drept si valorile fundamentale ale UE.

“Sunt agitatii legate de situatia politica din fiecare tara, campanii electorale, de regula acestea si alimenteaza niste iesiri dinacestea nu totdeauna chibzuite ale unora…Adica, suntem in 2013, noi avem aproape douazeci de ani in spate de dialoguri …read more
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.