Deputatul Dragos Gunia, fost membru al PMP, s-a inscris, joi, in PNL, filiala Prahova, fiind al doilea parlamentar din judet care paraseste PMP, dupa senatorul Andrei Volosevici, care, in urma cu doua saptamâni, anunta si el ca se alatura formatiunii liberale.

Dragos Gunia, ales deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, s-a inscris, joi, in PNL, a anuntat, intr-un comunicat de presa, PNL Prahova.

Gunia a candidat din partea PDL la scrutinul din 2012, fiind ales deputat la redistribuirea mandatelor, iar in februarie 2014 a demisionat din formatiunea democrat-liberala, ulterior el inscriindu-se in PMP.

Anterior, Dragos Gunia fusese membru al PNL, de unde a plecat in urma neintelegerilor cu conducerea filialei judetene Prahova.

Tot joi, a devenit oficial membru al PNL si senatorul independent Andrei Volosevici, ales de asemenea din partea PDL si plecat la PMP. El a anuntat, in 5 februarie, ca se afiliaza grupului PNL din Senat.

Cei doi parlamentari se afla la primul mandat, iar anterior au detinut functii in administratia publica locala. Dragos Gunia, de profesie jurnalist, a fost consilier judetean, in timp de Andrei Volosevici, avocat, a fost primar al municipiului Ploiesti in perioada 2008 – 2012.

Conform comunicatului dat publicitatii joi de PNL Prahova, odata cu cei doi parlamentari, in filiala PNL Prahova s-au inscris 400 de noi membri din Ploiesti si alti 150 de membri din alte localitati ale judetului.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.