Acasă Stirile zilei Ploua neincetat! Tudor Chirila e in prima linie din Piata Victoriei impotriva...

Ploua neincetat! Tudor Chirila e in prima linie din Piata Victoriei impotriva coruptilor! Tu ce faci?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Interpretul de muzica si actorul Tuor Chirila este din nou in mijlocul protestatarilor impotriva legii gratierii si amendamentelor pro coruptie care se desfasoara in Piata Victoriei. Din cauza ploii, doar cateva sute de oameni se afla acum in fata Guvernului, dar unul dintre cei mai mari contestatari ai actualei puteri se afla in Piata.

 

Vedeta Pro TV, Tudor Chirila a transmis si un mesaj live pe facebook dupa ce a ajuns la proteste. Cantaretul spera sa se stranga cat mai multa lume, desi vremea nu e deloc prietenoasa.

„Salut! Am venit si eu la protestul anuntat pe facebook impotriva gratierii coruptilor care, se pare, ca se pregateste in continuare in Parlamentul care cica reprezinta poporul roman. Se pare ca lumea e speriata de ploaie. Nu suntem multi, dar stiti ceva? Maine daca lucrurile vor lua o turnura gresita, eu o sa fiu impacat ca am venit sa imi exprim parerea in privinta gratierii coruptilor si a penalilor. Cred ca e important sa fii impacat cu tine in viata. Nici nu ploua foarte tare. In februarie vremea era chiar mai nasoala”, a transmis Chirila.

suesa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos